fbpx

Παρίσι 2024: Παραμένει αναποφάσιστη η Λι

Παρίσι 2024: Παραμένει αναποφάσιστη η Λι

Κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στο σύνθετο ατομικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, η Σουνίσα Λι, δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα διεκδικήσει μία θέση στη διοργάνωση του 2024 στο Παρίσι.

 Η 19χρονη αθλήτρια πήρε τη μεγαλύτερη αθλητική διάκριση στο Τόκιο κερδίζοντας επίσης το αργυρό στο ομαδικό αγώνισμα και το χάλκινο στους ασύμμετρους ζυγούς, ολοκληρώνοντας το σετ Ολυμπιακών μεταλλίων. «Δεν ξέρω», απάντησε στο People όταν ρωτήθηκε για το Παρίσι. «Εξακολουθώ να σκέφτομαι την απόφασή μου. Σίγουρα βλέπω την κάθε ημέρα ξεχωριστά, προσπαθώ να καταλάβω τι θέλω να κάνω και ελπίζω να καταλήξω».

 Η Λι, είχε πάρει το χρυσό στο ομαδικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2019 που είχε διεξαχθεί στην Στουτγκάρδη και πρόσθεσε ότι στόχος της είναι να αποτελέσει πρότυπο για άλλους ανθρώπους. «Αυτός είναι ο στόχος, να αποτελώ πηγή έμπνευσης για άλλους και επειδή μεγαλώνω, δεν είχα ποτέ κάποια να μου μοιάζει, να παίρνει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι σπουδαίο να είμαι κάποια που μπορεί να έχει επίδραση σε άλλους ανθρώπους».

 Η Λι διαδέχθηκε την Σιμόν Μπάιλς ως κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου όταν η συμπατριώτισσά της αποσύρθηκε από τον τελικό στο Τόκιο για να επικεντρωθεί στην πνευματική της υγεία και στις ασκήσεις εδάφους πήρε τον τίτλο επικρατώντας της Βραζιλιάνας Ρεμπέκα Αντράντε. Η ίδια δήλωσε τον Νοέμβριο του 2021 ότι έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης με σπρέι πιπεριού στο Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική