fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης: Εντυπωσίασαν στο Παρίσι Αντράντε, Κάρεϊ και Τσάϊλς

Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης: Εντυπωσίασαν στο Παρίσι Αντράντε, Κάρεϊ και Τσάϊλς

Ρεμπέκα Αντράντε, Τζέιντ Κάρεϊ και Τζόρνταν Τσάιλς συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Λίβερπουλ. Οι Αμερικανίδες πήραν τα τρία από τα τέσσερα χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Παρισιού. Πρωταγωνίστρια ήταν η Τσάιλς και το αναβαθμισμένο πρόγραμμά της στις ασκήσεις εδάφους φτάνοντας τους 14,050 βαθμούς.

 Ο Ιρλανδός Ράις ΜακΚλέναγκαν δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του πλάγιου ίππου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου τον Αύγουστο ωστόσο επέστρεψε στις νίκες στο Παρίσι με 15,100 βαθμούς. Η Ιρλανδία πήρε για πρώτη φορά δύο χρυσά μετάλλια στον ίδιο αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου με τον Ίμον Μοντγκόμερι να επικρατεί στις ασκήσεις εδάφους.

 Η Ρεμπέκα Αντράντε αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα της Βραζιλίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ωστόσο στο Παρίσι ο Κάιο Σόουζα ήταν αυτός που διακρίθηκε με το χρυσό μετάλλιο στο δίζυγο, που ήταν και το πρώτο για τη χώρα του σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου. Η Αντράντε πήρε το αργυρό μετάλλιο χάνοντας στη δοκό ισορροπίας από την Σαϊλέζ Τζόουνς.

 Φιναλίστ σε δύο αγωνίσματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Τούρκος Αντέμ Ασίλ νίκησε τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία του παγκοσμίου κυπέλλου, τον Αυστριακό Βίντσεντς Χεκ και τον Αμερικανό Ντόνελ Γουίτενμπεργκ σε άλμα και κρίκους αντίστοιχα.

 Ο Μπρόουντι Μαλόουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες νίκησε τον πρωταθλητή των Αγώνων Κοινοπολιτείας, τον Κύπριο Ηλία Γεωργίου στο μονόζυγο και πήρε το αργυρό στο δίζυγο καταφέρνοντας να πάρει δύο μετάλλια όπως και ο Γουίτενμπεργκ. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που θα διεξαχθεί στην πόλη του Λίβερπουλ με την συμμετοχή περισσότερων από 500 αθλητών από 70 χώρες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική