fbpx

Συνάντηση Γουατανάμπε με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Αργεντινής

Συνάντηση Γουατανάμπε με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Αργεντινής

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για το πώς μπορεί να αυξηθεί η δημοφιλία του σπορ.

Συνάντηση στα γραφεία της Ολυμπιακής Επιτροπής της Αργεντινής είχαν ο πρόεδρός της Μάριο Μόκια, μαζί με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής Μορινάρι Γουατανάμπε. Θέμα συζήτησης ήταν το πώς πρέπει να κινηθεί συνολικά το άθλημα, προκειμένου να μεγαλώσει σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο τα προσεχή χρόνια.

Οι δύο πλευρές, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γυμναστικής της Αργεντινής Σέρτζιο Βουρτς να είναι επίσης παρών, στάθηκαν στην τωρινή εικόνα του σπορ, τόσο εντός χώρας όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ο στόχος ήταν η ανταλλαγή απόψεων, με την Αργεντινή να αναζητά τρόπους να αυξήσει συνολικά το μέγεθος του αθλήματος της γυμναστικής και της δημοφιλίας του εντός συνόρων, κυρίως την επόμενη διετία, στον δρόμο δηλαδή προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Επίκεντρο της κουβέντας ήταν κυρίως το πώς πρέπει να κινηθούν τα μέλη της Ομοσπονδίας, προκειμένου να ανοίξουν έναν πιο δυναμικό δρόμο για το μέλλον. Υπενθυμίζεται πως η σημαντικότερη διάκριση της Αργεντινής στη γυμναστική σε Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν μόλις η 7η θέση του Φεντερίκο Μολινάρι στους κρίκους, στη διοργάνωση του 2012 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Γυμναστική