fbpx

Πετρούνιας: «Το αφιερώνω στα κορίτσια μου!» (vids)

Πετρούνιας: «Το αφιερώνω στα κορίτσια μου!» (vids)

Οι πρώτες δηλώσεις του 31χρονου Έλληνα σπεσιαλίστα μετά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.

Εμφανώς κουρασμένος, αλλά και συγκινημένος από την τεράστια προσπάθεια και την κατάκτηση του 6ου χρυσού μεταλλίου σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στη μεικτή ζώνη για το θρίαμβο στον τελικό των κρίκων αφιερώνοντας τη μεγάλη αυτή επιτυχία στις κόρες του.

«Ξεκάθαρα ήρθα για το χρυσό μετάλλιο και μόνο. Δεν πρόλαβα τους αγώνες της πρόκρισης, καθώς ήμουν χειρουργημένος. Είναι ξεχωριστό μετάλλιο για πολλούς λόγους. Είναι το 6ο, προέρχομαι από χειρουργείο. Ξεχωριστό, αφού είναι εδώ τα παιδιά μου. Με είδαν για πρώτη φορά από κοντά. Έκανα μια γρήγορη αναδρομή σ’ όλη τη δύσκολη χρονιά που είχα. Σκεπτόμενος ότι με βλέπουν τα κορίτσια μου λύγισα.» , είπε ο Πετρούνιας.

https://www.youtube.com/watch?v=Ao-KssthrPo

«Το κλίμα είναι πολύ καλό, έχει αρκετούς Έλληνες μέσα στο γήπεδο, γιατί το Μόναχο είναι μια πόλη που φιλοξενεί πολλούς Έλληνες και όπως είπα και πριν εγώ κοίταζα μόνο τα δύο κορίτσια μου και τίποτα άλλο.» 

Όσο για το που αφιερώνει αυτό το ιστορικό μετάλλιο, ο Πετρούνιας ήταν ξεκάθαρος: «Στα κορίτσια μου!»

«Έχω δώσει κάποιες υποσχέσεις στον εαυτό μου από το Τοκίο και μετά ότι έχω δώσει και την ψυχή μου γι’ αυτό το άθλημα και στη χώρα μου και από εδώ και πέρα θα συνεχίσω να προσπαθώ το ίδιο αλλά θέλω να το πάρω λίγο πιο… ελαφριά στο μυαλό μου ότι κάνω γυμναστική και λίγο για μένα πια.» 

«Θέλω να πάρω τα κορίτσια μου αγκαλιά να ηρεμήσω, να ξεκουραστώ, να φάω λίγο καλά γιατί δεν έχουμε φάει καλά αυτήν την εβδομάδα και να πιω μια μπίρα τίποτα άλλο.»

«Είναι ο 6ος τίτλος στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω. Παίρνω δύναμη από την οικογένειά μου. Αισθάνθηκα υπέροχα που επέστρεψα μετά από δύο χειρουργικές επεμβάσεις τα τελευταία δύο χρόνια. Αγαπώ τους κρίκους, αγαπώ αυτό που κάνω. Θέλω να είμαι υγιής». 

https://www.youtube.com/watch?v=kT9bfAWF5LY
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική