fbpx

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Τρίτο χρυσό μετάλλιο για τον Τζάρμαν (vid)

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Τρίτο χρυσό μετάλλιο για τον Τζάρμαν (vid)

Στα χνάρια του ινδάλματός του, του Λούις Σμιθ.

Ο Τζέικ Τζάρμαν έγινε ο πρώτος Άγγλος στην ενόργανη γυμναστική που παίρνει τέσσερα χρυσά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση των Αγώνων Κοινοπολιτείας καθώς πρόσθεσε και τον τίτλο στις ασκήσεις εδάφους, δέκα χρόνια από τότε που παρακολουθούσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, το ίνδαλμά του, τον Λούις Σμιθ να παίρνει δύο μετάλλια.

Ο Τζάρμαν ανταποκρίθηκε άριστα στην πρόκληση του ανταγωνισμού έχοντας το υψηλότερο σκορ τόσο στο ομαδικό όσο και στον τελικό του σύνθετου και με 14,666 βαθμούς κανείς δεν μπορούσε να ξεπεράσει την επίδοσή του. Δεύτερος ο Φίλιξ Ντόλτσι από τον Καναδά με την Αγγλία να παίρνει και το χάλκινο μετάλλιο, με τον Τζιάρνι Ρετζίνι-Μόραν.

Ο Φρέιζερ, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας και είχε ρωγμώδες κάταγμα στο πόδι λίγες εβδομάδες πριν τη διοργάνωση ήταν ο νικητής στον πλάγιο ίππο με 14,833 βαθμούς. Ο ΜακΚλέναγκαν, ο οποίος είχε νικήσει τον Μαξ Γουίτλοκ και είχε κάνει την έκπληξη με το χρυσό μετάλλιο στο Γκολντ Κόοουστ το 2018, είδε τις ελπίδες του για τον τίτλο να σβήνουν όταν γλίστρησε στη διάρκεια του προγράμματός του, ωστόσο με 14,133 βαθμούς κατάφερε να πάρει το αργυρό μετάλλιο.

Η Αγγλία πήρε άλλα δύο χρυσά μετάλλια την πρώτη από τις δύο ημέρες των τελικών, καθώς η Τζόρτζια-Μέι Φέντον και ο Κόρτνεϊ Τούλοκ διατήρησαν με άνεση τον τίτλο τους σε δίζυγο γυναικών και κρίκους ανδρών αντίστοιχα. Ο Τούλοκ είχε 14,4 βαθμούς, επίδοση χαμηλότερη από τα προκριματικά αλλά έκανε αρκετά για να νικήσει τον Σωκράτη Πηλλακούρη από την Κύπρο.

https://www.youtube.com/watch?v=RDz01tl3WQ4&ab_channel=AbotrunTV
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική