fbpx

World Games: Ζει το όνειρο ο Ρούμπεν Παντίλα

World Games: Ζει το όνειρο ο Ρούμπεν Παντίλα

Ο Αμερικανός θα διεκδικήσει μετάλλιο στο τραμπολίνο στη διοργάνωση που διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα, μπροστά στο κοινό της χώρας του.

Μπορεί το διπλό μίνι τραμπολίνο να είναι το αγαπημένο του αγώνισμα αλλά ο Αμερικανός Ρούμπεν Παντίλα θα πάρει μέρος στο τραμπολίνο των World Games με στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου. «Είναι η δική μας έκδοση των Ολυμπιακών Αγώνων», είπε ο 21χρονος αθλητής. «Διεξάγεται μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια και υπάρχει ένας άνδρας και μία γυναίκα ανά αγώνισμα, οπότε ειλικρινά είναι μία απίστευτη αίσθηση για εμένα να με επιλέγουν ως τον εκπρόσωπο των Ηνωμένων Πολιτειών».

 Κάτοχος τεσσάρων μεταλλίων σε παγκόσμιο επίπεδο στο διπλό μίνι τραμπολίνο, ο Παντίλα αναγνωρίζει ότι η εμπειρία των World Games δεν θα του δώσει μόνο μεγάλη χαρά αν βρεθεί στο βάθρο μπροστά στο κοινό της χώρας του αλλά ελπίζει ότι θα είναι και ένα εφαλτήριο για το απόλυτο όνειρό του, την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 «Συγκεντρώνομαι κυρίως στο τραμπολίνο που είναι ολυμπιακό αγώνισμα. Εξασκούμαι τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, μερικές φορές και πέντε, κάνω μίνι τραμπολίνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα», είπε ο αθλητής από την Καλιφόρνια που έχει μεγάλο στόχο το Παρίσι το 2024. «Από τότε που ήμουν παιδί η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν το όνειρό μου. Όταν βλέπω το τώρα είναι τρελό το πόσο κοντά βρίσκομαι και πόσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση στην πραγματικότητα από εκείνη που περίμενα. Ήταν πάντα όνειρό μου όμως και σίγουρα είναι κάτι πάνω στο οποίο θέλω να κάνω σκληρή δουλειά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Γυμναστική