fbpx

Επιστροφή στις προπονήσεις για τη Λι

Επιστροφή στις προπονήσεις για τη Λι

Η κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου στο σύνθετο δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τα σχέδια της για το 2022.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια της γυμναστικής, Σουνίσα Λι, η οποία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στο εθνικό αμερικανικό καμπ προετοιμασίας μετά τη νίκη της στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ στο Τέξας, εκεί που θα είναι παρούσα και η επίσης κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, Τζέιντ Κάρεϊ. Η κάτοχος του αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου, Τζόρνταν Τσάιλς πήρε μέρος σε προπονητικό καμπ νωρίτερα στη χρονιά.

 Η Λι έχει εκφράσει την επιθυμία της να πάρει μέρος για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024 ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει πότε σχεδιάζει να επιστρέψει σε πλήρη ρυθμό σε προπονήσεις και αγώνες. Η 19χρονη πήρε μέρος στο εθνικό κολεγιακό πρωτάθλημα, στο οποίο εφαρμόζονται ευκολότεροι κανονισμοί συγκριτικά με εκείνους στο Ολυμπιακό επίπεδο, την περίοδο από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο. Η σεζόν της έκλεισε με μία νίκη τη δοκό ισορροπίας και ένα αργυρό μετάλλιο στο σύνθετο ενώ βοήθησε τους Τάιγκερς του πανεπιστημίου Όμπερν να πάρουν την τέταρτη θέση στον τελικό του ομαδικού.

 Η παρουσία της στο προπονητικό καμπ μπορεί να σημαίνει ότι σκοπεύει να πάρει μέρος στις δύο επόμενες μεγάλες διοργανώσεις, το US Classic στα τέλη Ιουλίου και το NCAA Championship στα μέσα Αυγούστου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική