fbpx

Καταδίκη του Λαουτάρο Μαρτίνες για παράνομη απόλυση της πρώην μπέιμπι σίτερ

Lautaro

Το εργατικό τμήμα του δικαστηρίου του Μιλάνου καταδίκασε σήμερα τον Λαουτάρο Μαρτίνες για την απόλυση, η οποία κρίθηκε άδικη από τον δικαστή, της πρώην μπέιμπι σίτερ που προσέλαβαν ο Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ και η νυν σύζυγός του.

Η 27χρονη γυναίκα, Αργεντινή στην υπηκοότητα, πέθανε τον Ιανουάριο του 2023 λόγω ανίατης ασθένειας που ανακαλύφθηκε ενώ εργαζόταν στην κατοικία του Μαρτίνες, στο Μιλάνο.

Ύστερα από οκτώ μήνες εργασίας η κοπέλα έπρεπε να νοσηλευτεί για να προσπαθήσει να θεραπεύσει την ασθένεια που, δυστυχώς, δεν της άφησε καμία διαφυγή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο, όμως, έφτασε η επιστολή απόλυσης από τον ποδοσφαιριστή, που κατήγγειλε ότι ξεπέρασε τον αριθμό των ημερών αναρρωτικής άδειας.

Η απόλυση αμφισβητήθηκε αμέσως από τους δικηγόρους της κοπέλας. Μετά από κάποιες προσπάθειες φιλικής συνεννόησης, με πρωτοβουλία των δικηγόρων της μετέπειτα θανούσης οι οποίοι ωστόσο δεν βρήκαν συμφωνία που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, χρειάστηκε να στραφεί στο δικαστήριο του Μιλάνου. Στο μεταξύ, η κοπέλα έφυγε από τη ζωή και η μήνυση πέρασε στους κληρονόμους της.

Ο Εργατικός Δικαστής του δικαστηρίου του Μιλάνου, μετά από μια προσπάθεια συνδιαλλαγής που αποδείχθηκε μάταιη λόγω της μη συμμόρφωσης του Λαουτάρο Μαρτίνες, εξέδωσε την ποινή, κηρύσσοντας παράνομη την απόλυση και καταδίκασε τον εργοδότη να πληρώσει ένα ποσό υπέρ των κληρονόμων της νεαρής μπέιμπι σίτερ, πέραν της καταβολής των δικαστικών εξόδων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιταλία - Serie A