fbpx

Μιριτέλο: «Δείξαμε πάθος και διάθεση για την ανατροπή»

Μιριτέλο Γκολ

Ο Χουάν Μιριτέλο πέτυχε τα δυο από τα τρία τέρματα του Αστέρα βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη.

Ο Αργεντινός μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το ματς και ανέφερε πως είναι όλοι πολύ χαρούμενοι για την ανατροπή και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν κυνηγάει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην ομάδα.

Αναλυτικά:
«Η ομάδα ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι, δεχτήκαμε δύο γκολ που προήλθαν από το πουθενά. Ο Άρης χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο πέτυχε δύο τέρματα. Από τη δικιά μας πλευρά πιστεύαμε ότι μπορούμε να βάλουμε τουλάχιστον ένα γκολ να ξαναμπούμε στο ματς, γιατί είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα, βλέπαμε ότι κάποια πράγματα μπορούσαμε να τα βγάλουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έτσι λοιπόν έπρεπε να το κάνουμε. Δείξαμε διάθεση, πάθος και θεωρώ πως τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε αυτή τη μεγάλη ανατροπή».

Για το τι σημαίνουν τα δύο γκολ που πέτυχε για τον ίδιο και αν κυνηγάει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα για εμένα είναι κάτι πολύ θετικό, είναι ένας στόχος τον οποίο έχω στο πολύ πίσω μέρος του μυαλού μου γιατί ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Ο πρωταρχικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, αν αυτό είναι με γκολ ή με ασίστ έχει καλώς, αν με μια καλή απόδοση και αυτό είναι πολύ καλό. Οπότε, για εμένα πάνω απ’ όλα είναι να βοηθώ την ομάδα μου και αν το κάνω πετυχαίνοντας γκολ, τότε ακόμα καλύτερα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Super League Stoiximan