fbpx

Άρης – Ατρόμητος 1-3: Οι Περιστεριώτες «χτίζουν» σερί με τον Ίλιτς, πισωγύρισμα για τους γηπεδούχους (vid)

Άρης – Ατρόμητος 1-3: Οι Περιστεριώτες «χτίζουν» σερί με τον Ίλιτς, πισωγύρισμα για τους γηπεδούχους (vid)

Ο Ατρόμητος πήρε την δεύτερη του συνεχόμενη νίκη με τον Ίλιτς στον πάγκο, μιας και πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 3-1, κόντρα στον Άρη.

Κομβικός για τους νικητές ήταν ο Καμαρά, που έκανε τρομερό ματς, ενώ ο Φριτζόνσον ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 25΄. Ο Άρης απάντησε με τον Φαμπιάνο στο 39΄, ενώ για τον Ατρόμητο σκόραραν στο 53΄ και στο 77΄ οι Βαλένσια και Καμαρά για το τελικό 3-1.

Με αυτή την ήττα ο Άρης βρίσκεται στην 6η θέση, στο +1 από τον Άρη, ο οποίος όμως έχει ένα λιγότερο ματς, ενώ ο Ατρόμητος πλησίασε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο -5, μιας και έφτασε στις 2 σερί νίκες και βρίσκεται σε αρκετά ανοδική πορεία.

Την ερχόμενη αγωνιστική ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο, ενώ ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό.

Το ματς

O αγώνας ξεκίνησε με δυνατές μονομαχίες στα πρώτα λεπτά του ματς, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κάποια μεγάλη φάση στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Η πρώτη καλή στιγμή έγινε από τον Άρη με τον Σουλεϊμάνοφ στο 19΄! Ο Ασεβέδο έκανε λάθος πάσα, ο εξτρέμ των «κίτρινων» πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο Τσιντώντας έδιωξε σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε.

Η απάντηση από τον Άρη ήρθε άμεσα από τους φιλοξενούμενους, με τον Αγκιμπού Καμαρά, στο 21΄, να πασάρει στον Ρομπάιγ που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ωστόσο, πλάσαρε άουτ. Πάντως, στο 25΄ ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ωραία μπροστά, ο Ντε Μποκ γέμισε στο δεύτερο δοκάρι που βρισκόταν ο Ρομπάιγ, ο οποίος πάσαρε υπέροχα στον Φριντζόνσον και εκείνος έκανε το κοντρόλ και στη συνέχεια σούταρε ιδανικά απέναντι στον Κουέστα για το 1-0!

Ο Άρης πάντως έβγαλε άμεση αντίδραση και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 32΄.

Ο Βεστράτε εκτέλεσε ωραία το φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπράμπετς έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα στην άλλη πλευρά του τέρματος σε μια περίεργη φάση!

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μάλιστα πέναλτι στο 36΄, μιας και ο Κεσχρίντα ανέτρεψε τον Παναγίδη, με τον Φαμπιάνο να δέχεται το… στοπ από τον Τσιντώντα σε πρώτο χρόνο, ωστόσο δεν λάθεψε και στην επαναφορά, κάνοντας το 1-1 στο 39΄.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στον Ατρόμητο

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά και έχασε ευκαιρία στο 50΄, όταν ο Τσακμάκης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε στο 53΄, μιας και ο Έντερ κέρδισε πέναλτι και ο Βαλένσια ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα στο 54΄ για το 2-1.

Στο 71΄ ο Ατρόμητος βρήκε δίχτυα με τον Καμαρά, ο οποίος όμως ήταν οφσάιντ! Παρόλα αυτά, στο 77΄ ο ίδιος παίκτης είχε και δεύτερη ευκαιρία να βάλει γκολ και έκανε το 3-1 με ένα πανέμορφο τελείωμα. Στη συνέχεια ο Άρης έδειξε ανήμπορος να απειλήσει περαιτέρω, μιας και ο Ατρόμητος έκλεινε αρκετά καλά τους χώρους, για να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε.

Οι ενδεκάδες

Αρης: Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (83’ Τζούρασεκ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (83’ Πάρδο), Μενέντες (59’ Ζαμόρα), Παναγίδης (68’ Κάρλσον), Μορόν.

Aτρόμητος: Τσιντώντας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ (46’ Τσακμάκης), Ντε Μποκ, Έντερ (89’ Κούεν), Κουντέ, Αγκιμπού Καμαρά, Ρομπάιγ (70’ Ερλινγκμάρκ), Βαλένσια, Φριντζόνσον (70’ Αντζιέλσκι).

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Super League Stoiximan