fbpx

Στον Μπένετ οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ 

Στον Μπένετ οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ 

Το πρωί της Δευτέρας (20/3) από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε ότι «με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα play off της Super League 1 την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ».

Την ίδια ημέρα στις 16.00 από την Ομοσπονδία εκδόθηκε νέα ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν ότι «ο κ. Μαρινάκης πρότεινε να συνδράμει η SL1, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ, ούτως ώστε να επιτευχθεί η έλευση elite διαιτητών ή διαιτητών Α’ κατηγορίας από τα έξι προηγμένα πρωταθλήματα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανταπάντησε ότι η παραπάνω πρόταση τελεί υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι η επιλογή και ο ορισμός των διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ. Για το θέμα αυτό, αυτονόητα επίσης, λόγω της συλλογικότητας ως προς τη λήψη αποφάσεων της ΕΠΟ θα συγκληθεί και θα συζητήσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να ληφθεί σχετική απόφαση, θετική ή αρνητική. Το ίδιο θέμα θα συζητηθεί τη Δευτέρα 27/3 στην συνάντηση του κ. Μπένετ με τους προέδρους των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο».

Το πρωί ο Στ. Μπένετ θα συναντούσε τους εκπροσώπους των 6 ομάδων των πλέι οφ και το απόγευμα κόπηκαν ο Αρης και ο Βόλος. Ετσι, με τον αρχιδιαιτητή θα συναντηθούν οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, δηλαδή ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Super League Stoiximan