fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 2-2: Οι αλλαγές του Δέλλα έδωσαν τον βαθμό στους Κρητικούς (video)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΦΗ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε 2-0, αλλά ο ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Μπάκιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ισοφάρισε και «τσίμπησε» τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι γύρισε με τις αλλαγές του ο Τρ. Δέλλας, καθώς η εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο ήταν απογοητευτική.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από το ξεκίνημα του και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ. Στο 7’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία.

Ο Τοράλ έβγαλε με εξαιρετική μεταβίβαση τον Μπάκου στην πλάτη του Μπακαδήμα, ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενουμένων βρέθηκε τετ α τετ με τον Σούλη, πλάσαρε όμως άστοχα.

Ροσέρο

Το σκορ άνοιξε στο 9’. Ο Τούτου απέφυγε τον Μαρινάκη, έμεινε όρθιος και πάσαρε στον Ριένστρα. Αυτός έκανε το γύρισμα στον Ροσέρο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 11’ ο Τούτου πήρε την μπάλα από το ύψος της περιοχής και έπιασε δυνατό σουτ. Ο Μπάουμαν άπλωσε τα χέρια του και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Πέδρο

Στο 20’ οι γηπεδούχοι απέκτησαν… μαξιλαράκι δύο γκολ. Ο Ροσέρο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Κόντε με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-0.

Στο 29’ ο Ροσέρο σέντραρε, ο αφύλακτος Ριένστρα πήρε την κεφαλιά με τον Μπάουμαν να μπλοκάρει την μπάλα

Στο 39’ ο Θοράρινσον γέμισε από αριστερά και ο Ισέκα με ωραίο γυριστό σουτ ανάγκασε τον Σούλη στην πρώτη του επέμβαση στο ματς.

Αλλαγές

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τρ. Δέλλας προχώρησε σε δύο αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του που ήταν κακή και προβλέψιμη.

Ο ΠΑΣ κατέβασε ρυθμό στο παιχνίδι του κι αυτό που ήθελε ήταν να κάνει διαχείριση και να μην απειληθεί από τον αντίπαλο του.

Μπάκιτς

Το ματς ήταν κάκιστο ποιοτικά, ωστόσο ο ΟΦΗ βρήκε τρόπο να αντιδράσει. Στο 68’ ο Φελίπε άφησε την μπάλα στον Μπάκιτς κι αυτός με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, μείωσε το σκορ (2-1). Γκολ από το… πουθενά για τους φιλοξενούμενους που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι είχε και συνέχεια. Στο 82’ ο Μπάκιτς σούταρε, η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπάλαν και δόθηκε πέναλτι. Στο επόμενο λεπτό ο Μαυροβούνιος ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα και ισοφάρισε.

Στο 88’ ο Μπάκου… έπιασε αέρα, ενώ στο 90’ σουτ του Λεό Μπατίστ έφυγε άουτ.

Στο 90’ ο Λεό αστόχησε σε κενή εστία, μετά από άστοχη έξοδο του Μπάουμαν. Στο 94’ σουτ του Φελίπε, ο Παντελάκης απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Γκολ: 9’ Ροσέρο, 20’ Κόντε / 68’, 83’ πεν. Μπάκιτς

Διαιτητής: Κ. Κατοίκος (Αθηνών)

Κίτρινες: Λιάσος, Κόντε, Ριένστρα, Τζίνο / Τοράλ, Βούρος, Μπάκιτς

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Κιάκος, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Κιάκος, Τζίνο, Λιάσος (87’ Λεό Μπατίστ), Ριένστρα (77’ Καραχάλιος), Ροσέρο, Τούτου (92’ Ροζάλες), Κόντε (77’ Μπάλαν).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης (46’ Λουκάο), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγιέγος (62’ Μεγιάδο), Μπάκου, Ριέρα (46’ Φελίπε), Τοράλ (69’ Νέιρα), Ισέκα (62’ Μοσκέρα).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο