fbpx

Superleague: Επικίνδυνη έξοδος για ΑΕΚ, ντέρμπι στις Σέρρες

ΑΕΚ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Η 24η αγωνιστική της Superleague ξεκινά απόψε με την ΑΕΚ να έχει δύσκολη έξοδο στη Λαμία και ο Πανσερραϊκός να φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

H εκκίνηση γίνεται στις 19:00 (Cosmote Sport 1) όπου η πρωτοπόρος ΑΕΚ πηγαίνει στην έδρα της Λαμίας, που αποτελεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας όμως η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θα παλέψει για να πάρει βαθμό ή βαθμούς ώστε να κάνει ακόμα ένα βήμα για την είσοδό της στα playoffs.

Παράλληλα, η Λαμία είναι με τη ψυχολογία στα ύψη μετά τον παλικαρίσιο πόντο που πήρε στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό παίζοντας για 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Για την ΑΕΚ εκτός είναι οι τραυματίες Ρότα, Μουκουντί, Zίνι και Γκαρσία ενώ για τους γηπεδούχους λόγω καρτών θα απουσιάσει ο Καρλίτος.

Μισή ώρα αργότερα (19:30, Nova Sports Prime) ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο σε ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στου 23 βαθμούς, επτά περισσότερους από τον πάτο της βαθμολογίας με τον νικητή να παίρνει τεράστια ανάσα για τη συνέχεια.

Αγωνιστικά θέματα δεν έχουν οι γηπεδούχοι σε σχέση με τους Περιστεριώτες που μετρούν τις απουσίες των Αγκιμπού, Έρλινγκμαρκ και Γιουμπιτάνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο