fbpx

Γκουαρδιόλα: «Ο Ρούνεϊ μπορεί να έρθει να δουλέψει μαζί μου» (video)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Η δήλωση του Γουέιν Ρούνεϊ ότι θα ήταν ενθουσιασμένος να γίνει βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα άρεσε ιδιαίτερα στον Καταλανό προπονητή.

Στο Podcast με τίτλο “Stick to Football”, ο 38χρονος προπονητής δήλωσε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί πως αν τον καλούσε ο Γκουαρδιόλα για να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο των “πολιτών”, θα το έκανε με μεγάλη του χαρά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

H δήλωσή του μεταφέρθηκε στον προπονητή των πρωταθλητών Αγγλίας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, με τον Καταλανό προπονητή να εκφράζει τη χαρά του και να ανταποδίδει.

«Πού ζει; Νομίζω στο Τσέσαϊρ. Νομίζω είναι πολύ κοντά, μπορεί να έρθει να δουλέψει μαζί μου, είναι κάτι περισσότερο από καλοδεχούμενος αν και είναι κόκκινος διάβολος.

Είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών στη χώρα. Έκανε κοπλιμέντα για μας, φυσικά και είναι ωραίο αυτό. Ήταν για πολλά χρόνια στην Premier League.

Πήρε έναν τίτλο; Δεν το νομίζω, έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στην Premier League και ξέρει πόσο δύσκολο είναι», τόνισε ο Γκουαρδιόλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο