fbpx

Άρης: Χωρίς Φαμπιάνο και Μοντόγια κόντρα στον Βόλο

Ο Φαμπιάνο του Άρη

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη, για το επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στο Βόλο. Το απουσιολόγιο είναι γεμάτο, ωστόσο στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού είναι ο Ζαν Ζουλ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά.

Η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (25/02), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φαμπιάνο (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Μοντόγια (για λόγους αποφόρτισης), Ντουκουρέ, Πάρντο, Ρουπ, Ματαρίτα, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής, Αγοραστός.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο