fbpx

Superleague: Δυνατές μάχες σε Περιστέρι και Λεωφόρο

SUPERLEAGUE ΜΠΑΛΑ

Η 23η αγωνιστική της Superleague ξεκινάει απόψε με δύο πολύ δυνατές μάχες αφού ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Άρη και ο Παναθηναϊκός τη Λαμία.

Ξεκίνημα από το Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος που καίγεται για βαθμούς ώστε να αυξήσει τη διαφορά του από τον πάτο της βαθμολογίας φιλοξενεί στις 19:30 (Novasports) τον Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν πολύ ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού που τους φέρνει ένα βήμα πριν τον τελικό του Κυπέλλου.

Για τους γηπεδούχους εκτός έμειναν οι Έντερ και Ασεβέδο με την αποστολή να απαρτίζουν οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Ερλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Ρομπάιγ, Βρακάς, Καμαρά, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι.

Στην αντίπερα όχθη ο Άκης Μάντζιος έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες αφού για διαφορετικούς λόγους εκτός έμειναν οι Οντουμπάτζο, Τζούρασεκ, Φαμπιάνο, Ζαν Ζουλ, Ρουπ, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής, Αγοραστός.

Έτσι η αποστολή αποτελείται από τους: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόοτυζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μπένετ, Μοτρν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Τέλος το αποψινό πρόγραμμα της Superleague κλείνει στις 20:00 (Cosmote Sport 1) στη Λεωφόρο εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θέλει το τρίποντο κόντρα στη Λαμία ώστε να ανέβει προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ιωαννίδη, Τζούρισιτς, στον τιμωρημένο Μπακασέτα ενώ άφησε εκτός για λόγους ξεκούρασης τον Τσέριν.

Έτσι η αποστολή απαρτίζεται από τους: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Στην αντίπερα όχθη η Λαμία κατεβαίνει στην Αθήνα με σκοπό να πάρει βαθμό ή βαθμούς ώστε να κλειδώσει την έκτη θέση που οδηγεί στα playoffs. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε από τον Λεωνίδα Βόκολο που έχει όμως όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο