fbpx

Ατρόμητος-Άρης 0-2: Με τον τρόπο του Μάντζιου

Άρης Περιστέρι

Ο Άρης πήρε το Σάββατο (17/2) την ενδέκατη φετινή του νίκη για το πρωτάθλημα με 2-0 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και έφτασε τους 38 βαθμούς, σταθερά πέμπτος στη βαθμολογία της Super League μετά την 23η αγωνιστική.

Ο Άρης από την στιγμή που προηγήθηκε με το πέναλτι του Μορόν στο 33ο λεπτό και ειδικά στο δεύτερο μέρος δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τον Ατρόμητο. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ατρόμητος είχε πολύ μεγάλο ποσοστό κατοχής στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τελική στην εστία. Ο Άρης παραμένει ανενόχλητος στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς, Ο Ατρόμητος με τους 23 βαθμούς είναι έξι βαθμούς πίσω από τον έβδομο Αστέρα Τρίπολης και δύσκολα θα αποφύγει να αγωνιστεί στο γκρουπ του υποβιβασμού.

Το ματς

Πρώτη σημαντική στιγμή στο παιχνίδι η εκτέλεση φάουλ του Μορόν στο 17′ με τον Τσιντώτα να πραγματοποιεί πολύ δύσκολη επέμβαση, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Ο Άρης μετά από εξέταση της φάσης στο VAR κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Κουέν σε εκτέλεση φάουλ. Ο οποίος πριν εξεταστεί η φάση είχε φτάσει κοντά στο γκολ και το 1-0 για τον Ατρόμητο. Ο Μορόν στο 33′ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και άνοιξε το σκορ για τον Άρη. Μόλις η δεύτερη τελική στην εστία για την ομάδα του Άκη Μάντζιου. Απειλή για τον Ατρόμητο στο 43′, καθώς έφτασε με αξιώσεις στην περιοχή του Άρη, μία συρτή σέντρα του Κεσχρίντα έφτασε εύκολα στην αγκαλιά του Κουέστα. Με το σκορ στο 0-1 έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο πρώτο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου, μέχρι και την συμπλήρωση των 60 λεπτών, το παιχνίδι δεν μας χάρισε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Από τον Ατρόμητο έλειπε η καλή απόφαση στο επιιθετικό τρίτο, ενώ ο Άρης έμοιαζε να ψάχνει την απειλή καθαρά στις αντεπιθέσεις. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Σουλεϊμάνοφ να πλασάρει άουτ εντός της μεγάλης περιοχής από πλάγια θέση δεξιά. Επόμενη αξιοσημείωτη στιγμή, στο 82′, όταν ο Άρης έφτασε μέχρι την περιοχή του Ατρομήτου, αλλά ένα σουτ του Βέλεθ έξω από αυτήν πέρασε άουτ χωρίς να απειλήσει. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι παίκτες του Ατρόμητου ζήτησαν πέναλτι με τον διαιτητή και τον VAR να μην βλέπουν παράβαση. Λίγες στιγμές αργότερα ο Άρης βρήκε το δεύτερο γκολ. Μία σέντρα από δεξία βρήκε στο δοκάρι, στρώθηκε στον Νταρίντα και αυτός με προβολή έκανε το τελικό 2-0 στο 90+4′.

Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Καμαρά, Ρομπάι, Έρλινγκμαρκ (58΄ Βαλέντσια), Κούεν, Αντζιέλσκι, Κουντέ. 

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Βέλεθ, Φεράρι, Νταρίντα, Ρόουζ, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Μπένετ (45′ Σαβέριο), Μορόν (70΄Ανσαριφάρντ). 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο