fbpx

Super League 2: Όλο και πιο κοντά στην άνοδο η Καλλιθέα (video)

Νίκη για την Καλλιθέα

Άλλο ένα βήμα ανόδου στη Super League έκανε τη Δευτέρα (12/2) η Καλλιθέα, κερδίζοντας με 2-1 την Ηλιούπολη για τη 18η αγωνιστική του 2ου (Νοτίου) ομίλου της Super League 2 κι ενώ είχε και αριθμητικό μειονέκτημα από το 47’.

Στο «Ελ Πάσο» ο Ματίγια πέτυχε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 36’ , για να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντέτλερ κι ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ότι ήταν σε θέση οφσάιντ ο σκόρερ.

Η Ηλιούπολη άγγιξε το 1-2 στο 45’, καθώς ο Μπουσάι με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, για να αποβληθεί ο Μπουλούλης στο 47’ για την ομάδα του Αλέξανδρου Βοσνιάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ωστόσο, η Καλλιθέα δεν πτοήθηκε και ο Μουτίνιο στο 60’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με τους «κυανόλευκους» να μετρούν 40 βαθμούς στην κορυφή και να διατηρούν το +6 από τα Χανιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοβαθμούν στην 3η θέση με τον Ιωνικό στους 32 πόντους.




Σε άλλο παιχνίδι η Καλαμάτα νίκησε με 2-0 τον τυπικά γηπεδούχο Τηλυκράτη στο γήπεδο της Ηλιούπολης, στην πρώτη νίκη του Τόλη Τερζή στον πάγκο των Μεσσήνιων.

Σκόρερ για τη «Μαύρη Θύελλα» ήταν ο Πασάς στο 18ο λεπτό και ο Ματέους στο 48’, με την Καλαμάτα να μετρά 29 βαθμούς στην 5η θέση, ενώ η ομάδα της Λευκάδας με 15 πόντους είναι στη 10η θέση της κατάταξης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2-1

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Τσιβελεκίδης, Μεχίας, Γιεβρέμοβιτς (75′ Μαρόττα), Μπουλούλης, Σίλβα (46′ Μουστακόπουλος), Ματίγια, Ντεμέτριους (50′ Μανθάτης), Βασιλόγιαννης (89′ λ.τρ. Τσιντώνης), Κυνηγόπουλος (46′ Μουτίνιο), Λουκίνας.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Βενάρδος, Ράμος (81′ Κρέτση), Ασίγκμπα, Μπουσάι (54′ λ.τρ. Γκοτσούλιας), Μάντιτς (66′ Γιάννου), Παντελίδης (81′ Κόστα), Φρίμπονγκ, Φουρλάνος, Λατίνοβιτς (66′ Μπαρμπάρο), Ντέτλερ.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-2

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Φάνης Γκέκας): Τζελέπης, Ρίζος, Ρουγκάλας, Χατζητερζόγλου, Ζδράβος (70′ λ.τρ. Τεγούσης), Πέρεζ, Μπελεβώνης, Ντοναλντόνι, Τόσκα (54′ Σπανουδάκης), Φοφανά, Νιφορόπουλος (54′ Περιστέρης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Τόλης Τερζής): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καραϊσαλίδης, Κάτσε, Κοζορώνης (81′ Κωνσταντινόπουλος), Ματέους (90′ Γρίβας), Μπαράλες (81′ Μορένο), Ελιβέλτο (75′ Ακόστα), Πασάς (90′ Κωστούλας).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο