fbpx

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 2-1: Νίκη εξάδας με ανατροπή (video)

Λαμία Αστέρας

Σε ένα ματς με γεμάτο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία σοβαρό προβάδισμα για την εξάδα καθώς άφησε τον Αστέρα τέσσερις βαθμούς πίσω.

Τεράστια νίκη για την εξάδα πήρε η Λαμία με το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Απόλυτος πρωταγωνιστής με δύο γκολ ο Καρλίτος για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, η οποία έφτασε τους 33 βαθμούς στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Αστέρας Τρίπολης με την σημερινή ήττα έμεινε τέσσερις βαθμούς μακριά από την έκτη Λαμία με 29 βαθμούς.

Το ματς

Το παιχνίδι μας χάρισε μία καλή στιγμή με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος να βρίσει στο οριζόντιο παιχνίδι μόλις στο 3ο λεπτό. Επτά λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση σε πρώτο χρόνο, ο Νούνιεζ απείλησε με πλάσε το οποίο πέρασε λίγο αύτο από την εστία του Αστέρα Τρίπολης.




Ένα λεπτό αργότερα ο Μπαρτόλο έκανε ωραία κούρσα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή της Λαμίας και βρήκε τον ξεμαρκάριστο Καλτσά ο οποίος έκανε το 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης στην πρώτη του τελική προσπάθεια.




Η ομάδα της Τρίπολης συνέχισε να είναι πιο ουσιαστική και πιο απειλητική από τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργώντας μετά τα πρώτα δέκα λεπτά στα οποία υπερείχε η Λαμία.




Όλα αυτά μέχρι και το 36′, όταν ο Ρουμπέν Γκαρσία αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ο ομάδα του με 10 παίκτες. Το ημίχρονο βρήκες τις στο 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης.




Στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι και το 60ο λεπτά η Λαμία παρά την αριθμητική υπεροχή δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Γραμματικάκη και οι Άρκαδες κρατούσαν το προβάδισμα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο Αστέρας Τρίπολης από την άλλη, στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου μέρους δεν έκανε κάποια τελική προσπάθεια.

Η ισορροπία του παιχνιδιού άλλαξε στο 68ο λεπτό, όταν μετά από πανέμορφο γκολ του Καρλίτος η Λαμία έφερε το παιχνίδι στο 1-1, με το γκολ νούμερο οκτώ του Ισπανού στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Αστέρς Τρίπολης μετά από εκτέλεση πλαγίου κέρδισε πέναλτι στο 78′. Ο Κοσέλεφ όμως ήταν και πάλι πρωταγωνιστής για την ομάδα του και απέκρουσε το πέναλτι του Μιριτέλο. Στη συνέχεια η Λαμία έγινε πιο ουσιαστική και κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 80′, με τον Καρλίτος να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να γράφει το 2-1 για τους γηπεδούχους.




Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ (46′ Σίντκλεϊ), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (57′ Τόσιτς), Στάνκο (46′ Σλίβκα), Τσιλούλης (84′ Κορνέζος), Καρλίτος (84′ Μάλτσι)

Αστέρας Τρ. (Μ. Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Αλάγκμπε (82′ Γκος), Γιαμπλόνσκι (67′ Βαλιέντε), Μπαρτόλο (67′ Ζουγλής), Κρέσπι, Καλτσάς, Μιριτέλο, Χοουχούμης (82′ Μάντζης)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο