fbpx

Κηφισιά – Βόλος 0-0: Και η μά«Χ»η συνεχίζεται (video)

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ

Κηφισιά και Βόλος έμειναν στο 0-0 στο ματς που όποιος επικρατούσε θα έπαιρνε ένα πολύτιμο εξάποντο για την παραμονή.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Μαγνησίας έφτασε τους 17 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Κηφισιά που στο σημερινό ματς είχε την κατοχή αλλά δεν βρήκε το γκολ της νίκης.

Φάση με το καλημέρα και Μπέος!

Το ματς ξεκίνησε με φάση από τα αποδυτήρια αφού η Κηφισιά στο 3ο λεπτό άγγιξε το 1-0 αλλά το σουτ του Ματαρίτα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κόβατς.




Στη συνέχεια υπήρξε ένταση με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του Βόλου Αχιλλέα Μπέο, που διαμαρτυρόταν πως υπάρχουν μπράβοι στις κερκίδες με τον Πουλικίδη να τον αποβάλλει με τον πρόεδρο των γηπεδούχων κ. Πρίτσα να διαβεβαιώνει τον κ. Μπέο πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.




Άγγιξε το γκολ ο Βόλος!

Λίγο μετά ο Βόλος ανέβασε τον ρυθμό του και έχασε τεράστια διπλή στο 20’ για το 0-1 με τον Κόμπα να νικιέται σε απίθανο τετ-α-τετ από τον Αναγνωστόπουλο, ενώ στη συνέχεια σούταρε ξανά αλλά η μπάλα πέρασε πλάγια.




Είχε και αποβολή το ημίχρονο

Και ενώ όλα έδειχναν πως το υπόλοιπο πρώτο μέρος δεν θα είχε κάτι το αξιοσημείωτο αφού μόνο του σουτ του Μενέντεζ στο 42’ που πέρασε άουτ υπήρξε σαν φάση ο Ασλανίδης με δύο φάουλ στο 31΄και το 45’ αποβλήθηκε αφήνοντας τον Βόλο με παίκτη λιγότερο.




Ανέβηκε η Κηφισιά στο δεύτερο μέρος αλλά…

Οι γηπεδούχοι ήθελαν να εκμεταλλευτούν πολύ γρήγορα το αριθμητικό πλεονέκτημα με τον Σολόα στο 51’ να σουτάρει άστοχα και στο επόμενο λεπτό ο Τετέι άγγιξε το 1-0 για την ομάδα του όμως ο Κόβατς απέκρουσε το εξ επαφής πλασέ του Έλληνα άσου.

Το ματς κυλούσε με την ομάδα των βορείων προαστίων να προσπαθεί να πετύχει το γκολ της νίκης αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν κλειστεί ώστε να κρατήσουν τον πολύτιμο βαθμό.

Αυτό το μπλόκο δεν μπόρεσε η Κηφισιά να το σπάσει με το τελικό 0-0 να κρατά και τους δύο πολύ κοντά στη μάχη για την παραμονή.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας)
VAR: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
AVAR: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)
Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου)
4ος: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)

Κίτρινες κάρτες: 55′ Τεσέιρα, 83′ Γιόβανσιτς – 50′ Γκαρσία, 77′ Άλχο, 79′ Μύγας
Αποβολές: Ασλανίδης (45′ με 2η κίτρινη)

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς(82′ Γιόβανσιτς), Μιλίσεβιτς, Τεσέιρα, Σολόα (66′ Σναϊντερλάν), Κανατζίγια, Μενέντες, Μπιφουμά, Τετέι, Κλωναρίδης (67′ Ίλιεφ).

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (45+1′ Ράτσιτς), Μπαριέντος (53′ Τσοκάνης), Ντε Καμπς (53′ Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν (89′ Μωραΐτης), Γκαρσία.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο