fbpx

Παραμένει στον… πάτο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ισόπαλος ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη

Στο 0-0 με τον Άρη έμεινε το Σάββατο (10/2) ο ΠΑΣ Γιάννινα και η παραμονή στη Super League έγινε ακόμη πιο δύσκολη. Οι Ηπειρώτες με 13 βαθμούς μετά από 22 αγωνιστικές διατηρούνται ουραγοί και με την πλάτη στον τοίχο, ενώ οι «κίτρινοι» μετρούν 35 πόντους στην 5η θέση και προφανώς όλη τους η προσοχή στρέφεται στο Κύπελλο Ελλάδας.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα στους «Ζωσιμάδες», ο Τζίνο στο 10’ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά τον σταμάτησε την ύστατη στιγμή ο Τζούρασεκ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κόντε σούταρε από δύσκολη γωνία και η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία.

Ο Άρης απείλησε στο 13’, με τον Ζαμόρα να σουτάρει εντός περιοχής και τον Νάγκι να διώχνει με το χέρι σε κόρνερ, ενώ στο 15’ ο Κόντε έστρωσε στο Τζίνο, που έκανε το σουτ από καλή θέση, για να φύγει άουτ η μπάλα.

Στο 31’ ο Μπακαδήμας έπιασε μια κεφαλιά και ο Κόντε δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα, με τον ΠΑΣ να απειλεί και στο 37’, καθώς ο Κόντε εκτέλεσε απευθείας φάουλ και η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 39’ ο Παμλίδης έκανε το σουτ από δύσκολη θέση, για να αποκρούσει ο Κουέστα, με τον Κόντε στο 47’ να μην μπορεί και πάλι να βρεθεί στην πορεία της μπάλας ύστερα από γύρισμα του Ροσέρο από δεξιά.

Στο 61’ ο Άρης έφτασε κοντά στο 0-1, με τον Ζαμόρα να κάνει ωραίο σουτ από θέση μέσα αριστερά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, με τον Νάγκι να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση στο 84’ σε σουτ του Μανού Γκαρθία στην κίνηση, διατηρώντας απαραβίαστη την εστία του και αυτή ήταν η τελευταία σημαντική φάση στο παιχνίδι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βάτσιος του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής με βοηθούς τον Πετρόπουλο του Συνδέσμου Αρκαδίας και τον Κολλιάκο του Συνδέσμου Αθηνών. Διαιτητής VAR ήταν ο Περράκης του Συνδέσμου Αθηνών και βοηθός ο Κωσταράς του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

Κίτρινες: 67’ Τζίνο, 69’ Εραμούσπε, 71’ Λιάσος, 89’ Νάγκι – 40’ Zαμόρα, 67’ Σαβέριο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Κιάκος, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Ριένστρα, Τζίνο, Λιάσος, Τούτου, Παμλίδης, Ροσέρο (86’ Ντεμίρ), Κόντε (63’ Λεό).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φατόρε, Τζούρασεκ (58’ Μανού Γκαρθία), Ντουκουρέ (58’ Βέλεθ), Σαβέριο (72’ Μορόν), Φετφατζίδης (46’ Νταρίντα), Μπένετ (46’ Σουλεϊμάνοφ), Ζαμόρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο