fbpx

Λίβερπουλ-Μπέρνλι 3-1: Τριάρα και επιστροφή στην κορυφή για τους «κόκκινους»

Η Λίβερπουλ κέρδισε την Μπέρνλι

Επέστρεψε στην κορυφή η Λίβερπουλ μετά την άνετη εντός έδρας νίκη της επί της Μπέρνλι με 3-1, για την 24η αγωνιστική της Premier League. Οι «Reds» δεν έπιασαν τα υψηλά τους στάνταρ, ωστόσο έβγαλαν τη δουλειά και επικράτησαν, για να έρθουν στο +2 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Φτάνουν στους 54 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι μένουν στους 13 και σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού. Στην αγωνιστική δράση επέστρεψε και ο Κώστας Τσιμίκας, μετά τον τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Δεκέμβριο, και έπαιξε στα τελευταία λεπτά ως αλλαγή του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ζότα άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζότα και λάθος εκτίμηση του Τράφορντ, ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Ο’Σέι με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-1. Στην επανάληψη ο Ντίας έβαλε μπροστά ξανά τους γηπεδούχους έπειτα από ασίστ του Έλιοτ, και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νούνιες, ξανά από σέντρα του νεαρού Βρετανού.

Στα υπόλοιπα ματς, η Τότεναμ πήρε σπουδαία νίκη… τετράδας επί της Μπράιτον, κερδίζοντας την στο φινάλε με 2-1. Με πέναλτι ο Πασκάλ Γκρος έβαλε μπροστά τους «γλάρους», αλλά την ανατροπή για τους Λονδρέζους ολοκλήρωσαν οι Σαρ και Τζόνσον, για να φέρουν την ομάδα τους στην τέταρτη θέση.

Η Μπρέντφορντ νίκησε στην έδρα της Γουλβς με 0-2, ενώ και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε άνετο διπλό στην έδρα της Λούτον με 1-3. Με 3-1 επικράτησε και η Φούλαμ της Μπόρνμουθ και ανέβηκε στους 29 βαθμούς, όντας στο -2 από την 11η(!) Τσέλσι.

Λίβερπουλ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Άρνολντ (46’ Έλιοτ), Έντο (90+6′ Τσιμίκας), ΜακΆλιστερ (90+6′ ΜακΚόνελ), Τζόουνς, Ντίας (82’ Χάκπο), Ζότα, Νούνιες

Μπέρνλι: Τράφορντ, Ασινιόν, Ο’Σέι, Εστέβε (80’ Βιτίνιο), Ντελκρουά, Μπέργκ, Μπράουνχιλ, Ράμσεϊ (81’ Μασενγκό), Οντομπέρ, Φοφανά, Αμντουνί (86’ Λάρσεν)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο