fbpx

Παναθηναϊκός: Περιμένει τις εξελίξεις στο ΟΑΚΑ με φόντο τα playoffs

ΠΑΟ - ΜΠΡΑΓΚΑ

Οι εργασίες στο ΟΑΚΑ φαίνεται πως πηγαίνουν ταχύτερα του αναμενομένου και τις εξελίξεις παρακολουθούν στενά στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τριφύλλι είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Κυβέρνηση για την πορεία των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα.

Μάλιστα στις συζητήσεις οι διοικούντες των πρασίνων άκουσαν ότι τα panels που δημιουργούσαν το μεγαλύτερο πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο θα αποσυρθούν τις επόμενες μέρες και αυτό άνοιξε την όρεξη με φόντο τα play offs.

Aυτά ξεκινούν στις 9 Μαρτίου και στο τριφύλλι θεωρούν ότι με γεμάτο ΟΑΚΑ η ομάδα θα αποδώσει τα μέγιστα στα ντέρμπι που θα κρίνουν τον πρωταθλητή.

Παράλληλα, ακούγεται πως και οι παίκτες άκουσαν την προοπτική αυτή της μεταφοράς από τη Λεωφόρο προς το ΟΑΚΑ την οποία φαίνεται πως την πήραν με πολύ καλό μάτι αφού είναι πολύ νωπές οι εικόνες από τα ματς με Μπράγκα και Βιγιαρεάλ που ο πράσινος κόσμος κατέκλυσε το γήπεδο.

Επίσης η μεταφορά στο Μαρούσι θα φέρει πολύ ζεστό χρήμα στην ΠΑΕ, το οποίο μπορεί να βοηθήσει για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Οι εξελίξεις σε αυτό το θέμα φαίνεται πως θα κριθούν τις προσεχείς μέρες αφού οι εργασίες συνεχίζονται και όλα κρέμονται από αυτές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο