fbpx

Μπρέντφορντ-Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ανατροπή με μαγικό Φόντεν για τους «Πολίτες»

Ο Φόντερ πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στη Μπρέντφορντ

Έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Φιλ Φόντεν, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με ανατροπή τη Μπρέντφορντ εκτός έδρας (1-3), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League, και πλέον απέχει μόλις 2 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Οι «Πολίτες» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην ομάδα που τους είχε “χαλάσει δύο φορές πέρυσι, ενώ την ίδια ώρα σπαταλούσαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Το σκορ άνοιξε ο Νιλ Μοπέ μετά από ασίστ του Φλέκεν, και έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους.

Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Φόντεν είπε «ευχαριστώ» στον Πίνοκ για το κακό του διώξιμο και έγραψε το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν άμεσα έπειτα από γυριστή κεφαλιά του Φόντεν, και ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 70ο λεπτό.

Μπρέντφορντ: Φλέκεν, Κόλινς, Πίνοκ, Μι, Ρόερσλεβ (76′ Λιούις-Πότερ), Γένσεν (77′ Ντάμσγκαρντ), Νόργκααρντ, Γιάνελτ (76′ Γιάρεμτσουκ), Ρεγκιλόν (79′ Άγιε), Τόνι, Μοπέ (90+1′ Μπαπτίστ)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Ακέ, Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Σίλβα (71′ Ντοκού), Άλβαρες, Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Χάλαντ (86′ Κόβασιτς)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο