fbpx

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-2: Ο Δικέφαλος έχει μέταλλο πρωταθλητή και πήρε σπουδαίο «διπλό» στην εκπνοή του ματς (video)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήταν το «αφεντικό» του αγώνα στο Περιστέρι, ωστόσο τα λεπτά κυλούσαν και δεν μπορούσε να βρει το πολυπόθητο γκολ κόντρα στον μαχητικό Ατρόμητο.

Τη λύση τελικά έδωσε ο Σβαμπ στο 89’, ενώ ο Κωνσταντέλιας στο 93’ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Ο Δικέφαλος με το «τρίποντο» της νίκης (2-0) παρέμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχει 50 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕΚ που τον ακολουθεί με 48 βαθμούς.

Δοκάρια

Το ματς ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Δικέφαλο. Στο 5’ ο Τόμας πήρε την μπάλα στην περιοχή, έκανε το πλασέ «σημαδεύοντας» το δοκάρι του Τσιντώτα και στο ριμπάουντ ο Σάστρε την έστειλε άουτ σε κενή εστία.

Στο 14’ σουτ του Μπάμπα, άουτ η μπάλα, ενώ στο 18’ ο ΠΑΟΚ είχε δεύτερο δοκάρι. Ο Τάισον έκανε εξαιρετική κούρσα, σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 24΄ο Ρομπάιγ έκανε τη σέντρα, αλλά ο Κοτάρσκι μάζεψε σταθερά. Στο 35’ ο Ζίβκοβιτς έπεσε από μαρκάρισμα του Αθανασίου, η φάση εξετάστηκε από το VAR και διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει παράβαση.

Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν το γκολ και στο 37’ ο Τάισον σέντραρε με τον Ζίβκοβιτς να αστοχεί στο σουτ που επιχείρησε.

Άκυρο

Στο 42’ ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Οζντόεφ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το γκολ ελέγχθηκε από το VAR και ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η φάση ήταν οριακή.

Ίδια εικόνα

Και στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν ίδια με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το γκολ. Στο 56’ ο Τάισον βρήκε τον Ζίβκοβιτς στην περιοχή, αυτός έστρωσε στον Τόμας, ο οποίος πλάσαρε από κοντά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Δεν ήταν η μέρα του Ισπανού και γι’ αυτό έγινε αλλαγή. Στο τελευταίο ημίωρο του ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε τους Κωνσταντέλια, Σαμάτα για να βρει το πολυπόθητο γκολ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να κλείνουν τους διαδρόμους προς την εστία τους.

Στο 63’ σουτ του Μεϊτέ κόντραρε σε σώματα αμυνόμενων και έτσι χάθηκε άλλη μία ευκαιρία. Στο 70’ ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Το γκολ δεν ερχόταν και στο 72’ ο προπονητής του ΠΑΟΚ έριξε στο ματς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του, τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος δεν ξεκινησε για να πάρει κάποιες ανάσες.

Στο 81’ σουτ του Τάισον ήταν άστοχο. Στο 83’ σέντρα του Μπάμπα, ο Ντε Μποκ δεν μπόρεσε να απομακρύνει, η μπάλα πήγε στον Σβαμπ, αλλά ο Τσιντώτας μπλόκαρε και αποσόβησε τον κίνδυνο για τον Ατρόμητο.

Σβαμπ

Στο 89’ γρήγορη εκτέλεση κόρνερ από τον Κωνσταντέλια, ο Τάισον έκανε τη σέντρα, η μπάλα έμεινε στην περιοχή και ο Σβαμπ με ένα δυνατό σουτ από κοντά πέτυχε το 0-1!

Το γκολ του Αυστριακού προκάλεσε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους παίκτες και το τιμ του ΠΑΟΚ. Όλοι έγιναν ένα κουβάρι.

Κωνσταντέλιας

Ο Δικέφαλος δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη και στο 93’ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Κωνσταντέλια. Ο Τσιντώτας έκανε ολέθριο λάθος και ο Έλληνας μέσος με απίθανο ψιλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-2).

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα

Γκολ: / 89’ Σβαμπ, 93’ Κωνσταντέλιας

Δοκάρια: 5’ Τόμας, 18’ Τάισον

Διαιτητής: Τ. Σιδηρόπουλος

Κίτρινες: Ασεβέδο, Τσακμάκης, Φριντγιόνσον / Τόμας, Μεϊτέ, Κουλιεράκης

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Κούντε (68’ Φριντγιόνσον), Γιουμπιτάνα (62’ Εντερ Γκονζάλες), Ρομπάιγ (77’ Κουέν), Έρλινγκμαρκ, Ντιρξ (62’ Βαλένσια), Βέργος (77’ Αντζιέλσκι).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιέρακης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (77’ Σβαμπ), Μουργκ (60’ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (72’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Τόμας (60’ Σαμάτα).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο