fbpx

Βόλος – Παναιτωλικός 1-1: Δεν «Χ»άρηκε κανείς (video)

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Βόλος και Παναιτωλικός αναζητούν βαθμούς για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το μεταξύ τους παιχνίδι δεν ανέδειξε νικητή (1-1) κι αυτό είναι ένα αποτέλεσμα για το οποίο δεν «Χ»άρηκε καμία ομάδα.

Δεν είναι συνηθισμένο και γι’ αυτό το αναφέρουμε, ο Σενγκέλια πήρε κίτρινη κάρτα πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του ματς για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Γρήγορο γκολ

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8’. Ο Λιάβας ξεκίνησε την φάση για τον Παναιτωλικό, ο Μαυρίας με έξυπνη κίνηση ελευθέρωσε χώρο στον Σενγκέλια, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ με το αριστερό πέτυχε το 0-1. Ο Γεωργιανός επιθετικός έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Κόβατς που δεν μπόρεσε να την διώξει.




Στο 11′ σέντρα σουτ του Ντέλετιτς, μπλόκαρε την μπάλα ο Στεργιάκης, ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Μλάντεν έφυγε άουτ.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και φάσεις. Στο 14′ σέντρα του Άλχο, άστοχη κεφαλιά του Γκαρσία, ο οποίος νίκησε στον αέρα τον Οικονόμου.

Ισοφάριση

Στο 15’ έγινε το 1-1. Εξαιρετική κούρσα του Μύγα, ο Έλληνας μπακ απέφυγε δυο αντιπάλους του, σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Στεργιάκης απέκρουσε, όμως ο Γκαρσία με το γόνατο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα (1-1). Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του Αργεντινού στη 16η εμφάνιση του στο πρωτάθλημα και έκτο συνολικά στη σεζόν.




Στο 31΄ο Λιάβας βρήκε χώρο και σούταρε, χωρίς να απειλήσει. Στο επόμενο λεπτό ο Μπαριέντος γέμισε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο Στεργιάκης καθάρισε τη φάση. Στο 35’ ο Μύγας δοκίμασε το πόδι του, χωρίς να βρει στόχο.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Καρέλης έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε με τον Κόβατς να την ακουμπάει ελάχιστα και να τη διώχνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ.

Στο 68’ ο Ποπέσκου έβγαλε τη σέντρα, με τον Στεργιάκη να κάνει άστοχη έξοδο και ο Μωραΐτης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κόντραρε και ο Οικονόμου έδιωξε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και πίεζαν για το δεύτερο γκολ. Στο 80’ ο Μύγας ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά, χωρίς να απειλήσει την εστία του Βόλου.

Γκολ: 15’ Γκαρσία / 8’ Σενγκέλια

Διαιτητής: Δ. Μαλούτας:

Κίτρινες: Γκαρσία, Τσοκάνης/ Σενγκέλια, Πέρες, Μλάντεν, Οικονόμου.

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (81’ Ντε Καμπς), Μπαριέντος (56’ Τσοκάνης), Κόμπα (64’ Μωραϊτης), Ασεχνούν, Ντέλετιτς (56’ Ποπέσκου), Γκαρσία (81’ Μπερτόλιο).

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Μαλής, Μαυρίας (57’ Μπακάκης), Τορεχόν, Πέρες (70’ Τσιγγάρας), Λιάβας, Χατζηθεοδωρίδης (84’ Χουάνπνι), Καρέλης (84’ Πέδρο Ζοάο), Σενγκέλια (84’ Ντίαζ).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο