fbpx

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις Τερίμ για την 11άδα του ντέρμπι

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει σήμερα στο Κορωπί, την τελευταία του, προπόνηση, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Φατίχ Τερίμ αναμένεται να καταλήξει στα τελικά του, πλάνα, για την 11άδα των «πρασίνων», με τον Τούρκο τεχνικό, αλλά και άπαντες στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» να γνωρίζουν πως πρόκειται για έναν… τελικό.

Και αυτό, Παρασκευής, διότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για απώλεια βαθμών, καθώς σε αυτό το ενδεχόμενο θα βρεθεί πολύ πίσω στην κούρσα του τίτλου.

Στα της 11άδας, ο Ντραγκόφσκι αναμένεται να παραμείνει στην εστία του Παναθηναϊκού, με τον Ούγκο θα είναι ο ένας στόπερ, έχοντας λογικά στο πλευρό του τον Γεντβάι.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Κώτσιρας, ενώ αριστερά ο Μλαντένοβιτς, με τον Χουάνκαρ να έχει λίγες πιθανότητες να ξεκινήσει.

Στη μεσαία γραμμή χαφ αναμένεται να ξεκινήσει η τριάδα Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, με τον Μαντσίνι, να παίρνει θέση στο ένα «φτερό», ενώ για το άλλο «παίζουν» Αϊτόρ και Μπερνάρ.

Για την κορυφή όλα είναι ρευστά και τα πάντα θα κριθούν από το αν θα βγάλει το πρόγραμμα σήμερα ο Ιωαννίδης, με τον Γερεμέγεφ να δείχνει έτοιμος, σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος, ο διεθνής φορ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο