fbpx

Άρσεναλ: Πάει για τη «βόμβα» με Ράσφορντ

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έχει βγει στην αγορά για την εύρεση ενός επιθετικού, που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα της γραμμής κρούσης της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί στην Αγγλία μια φημολογία, που θέλει τους «κανονιέρηδες» να προσπαθούν να ρήξουν… βόμβα με τον Μάρκους Ράσφορντ.

Ο 29χρονος πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι το 2028, επιλέγοντας να παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο, απορρίπτοντας, παράλληλα, την πρόταση, που κατέθεσε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Τη φετινή σεζόν έχουν αλλάξει πολλά στις σχέσεις των δύο πλευρών, με τη ρίζα του προβλήματος να βρίσκεται στις σχέσεις του με τον Τεν Χαγκ, αλλά και στην απόδοσή του.

Μάλιστα, το πειθαρχικό παράπτωμα, που υπέπεσε, τέθηκε προσωρινά εκτός ομάδας και αν και επέστρεψε στις προπονήσεις, το μέλλον του στο Μάντσεστερ μοιάζει αβέβαιο.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Άρσεναλ, που εφόσον προσθέσει τον Ράσφορντ στο δυναμικό της, θα… εκτοξευτεί επιθετικά, με ένα βασικό άσο της εθνικής Αγγλίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο