fbpx

Αλ Νασρ-Ίντερ Μαϊάμι 6-0: Θρίαμβος χωρίς Κριστιάνο (video)

Ο ΕΜΕΡΙΚ ΛΑΠΟΡΤ

Στο πολυαναμένο φιλικό της Αλ Νασρ με την Ίντερ Μαϊάμι, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο θριάμβευσε με 6-0.

Όλος ο ποδοσφαιρικός φίλαθλος κόσμος περίμενε για να ξαναδεί Κριστιάνο Ρονάλντο και Λίονελ Μέσι να είναι και πάλι αντίπαλοι, σε μία τελειώς διαφορετική συνθήκη από ότι τους είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Αυτός όμως δεν συνέβη καθώς ο Ρονάλντο έμεινε στην κερκίδα λόγω τραυματισμού και ο Μέσι ήταν στον πάγκο και έπαιξε μόλις 10 λεπτά.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το παιχνίδι δεν ήταν άξιο παρακολούθησης, πόσο μάλλον όταν τελειώνει με τον δείκτη του σκορ στο 6-0! Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας διέλυσε την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ με αυτό το βαρύ σκορ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ μόλις στο τρίτο λεπτό με γκολ του Οτάβι από ασίστ του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς. Μόλις επτά λεπτά αργότερα ο Ταλίσκα έγραψε το 2-0 για την Αλ Νασρ και στο 13′ ο Λαπόρτ πέτυχε ένα απίστευο τέρμα με απευθείας φάουλ πίσω από κέντρο του γηπέδου!

Στο 51′ ο Ταλίσκα πέτυχε το δεύτερό του γκολ στο ματς με πέναλτι για να κάνει το 4-0 για την ομάδα του. Το 5-0 σημείωσε ο Μοχάμεντ Μαράν στο 68′ και το τελικό 6-0 για τους γηπεδούχους σκόραρε και πάλι ο Ταλίσκα κάνοντας έτσι χατ-τρικ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο