fbpx

ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 5-0 : Χαλαρά στα ημιτελικά ο Δικέφαλος, όπου θα αναμετρηθεί με ΠΑΟ (video)

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ με δύο νίκες επί του Πανσερραϊκού προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Μετά το 0-4 στις Σέρρες, ο ΠΑΟΚ νίκησε και στην Τούμπα τα «λιοντάρια» με σκορ 5-0. Πήρε δηλαδή το εισιτήριο για τους «4» με συνολικό σκορ 9-0.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε μία δυνατή προπόνηση, καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα το αποτέλεσμα ήταν 2-0.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 6’ για τους φιλοξενούμενους με τον Σοφιανό να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον Ζίβκοβιτς.




Τζίμας

Tο σκορ άνοιξε στο 20’. Ο Αντρ. Ζίβκοβιτς έκανε την πάσα στον Σάστρε, αυτός σέντραρε και ο Τζίμας με προβολή έκανε το 1-0. Ο νεαρός φορ είναι ένας … killer μέσα στην αντίπαλη περιοχή κι αυτό το αποδεικνύει κάθε φορά που αγωνίζεται.




Ζίβκοβιτς

Στο 26’ ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα, ο Μιχαηλίδης πάσαρε στον Αντρ. Ζίβκοβιτς κι αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 2-0. Αυτό ήταν το 13ο γκολ του Σέρβου επιθετικού στην φετινή χρονιά.




Μετά το 2-0 ο ΠΑΟΚ έριξε τις στροφές στην ένταση του παιχνιδιού του και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν σημείωσε άλλο γκολ.

Μεγάλη ευκαιρία

Στο 48’ ο Πανσερραϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Άλεξιτς έπιασε δυνατή κεφαλιά, με τον Ζίβκοβιτς να του λέει «όχι» με τα πόδια, ενώ στη συνέχεια ο Μασκανάκης έκανε το σουτ, χωρίς να βρει στόχο.

Στο 56′ ο Κωνσταντέλιας πάτησε περιοχή και προσπάθησε να τελειώσει τη φάση χωρίς επιτυχία, με τον Τζίμα στη συνέχεια να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Κατσίκα.

Στο 58’ ούτε ο Αλέξιτς μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 71’ ο ο Ζίκοβιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Κατσίκα.

Ρικάρντο

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το τρίτο γκολ στο 82’. Ο Μάρκος Αντόνιο πάσαρε στον Ράφα Σοάρες, που έκανε το γύρισμα και ο Αντρέ Ρικάρντο με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Πορτογάλου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.




Το 4-0 έγινε στο 85’ με μακρινό σουτ του Τόμας και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90’ με πλασέ του Κωνσταντέλια.







Γκολ: 20’ Τζίμας, 26’ Αντρ. Ζίβκοβιτς, 82’ Ρικάρντο, 85’ Τόμας, 90’ Κωνσταντέλιας/
Διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
Κίτρινες: / Πεταυράκης

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς (86’ Ταλιχμανίδης), Σάστρε (46΄Μπάμπα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ (62’ Αντρέ Ρικάρντο), Αντρ. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μάρκος Αντόνιο, Τζίμας (74’ Τόμας Μπράντον).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Ντάνκερλουι, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Πηλέας, Mορέιρα, Οικονόμου (61’ Στάικος), Σοφιανός (77’ Γούλερι), Μούργος, Μασκανάκης (61’ Ουάρντα), Άλεξιτς (72’ Μπετανκόρ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο