fbpx

Κύπελλο Ελλάδος: Οι ημερομηνίες των ημιτελικών

Κύπελλο Ελλάδος: Οι ημερομηνίες των ημιτελικών

Εφόσον έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου για εφέτος, έγιναν γνωστές και οι ημερομηνίως των μεταξύ τους αγώνων.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός-Άρης είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδος. Οι τέσσερις ομάδες θα δώσουν ό,τι έχουν για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος για τη σεζόν 2023-24.

Οι επικρατέστερες ημερομηνίες για να λάβουν χώρα τα πρώτα ματς των ημιτελικών είναι η 14 Φεβρουαρίου για το πρώτο παιχνίδι και η ρεβάνς θα ακολουθήσουν μία εβδομάδα αργότερα στις 21 Φεβρουαρίου. Κανονικά τα πρώτα ματς θα γίνονταν στις 7/2 αλλά η τιμωρία των ΠΑΕ με το κλείσιμο των γηπέδων, οδήγησε την ΕΠΟ στην μετάθεση των αγώνων.

Βέβαια, για να γίνουν τα παραπάνω όπως επιθυμεί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα πρέπει να πάρει… πράσινο φως από την UEFA, λόγω ότι στις ίδιες ημερομηνίες υπάρχουν παιχνίδια για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ομοσπονδία μάλιστα προτείνει τα παιχνίδια του Κυπέλλου να γίνουν νωρίς για να μην συμπέσουν χρονικά με του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο