fbpx

Τσικίνιο: «Θα κάνουμε τα πάντα για να βγάλουμε τον Ολυμπιακό πρωταθλητή»

Ο Τσικίνιο με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Τσικίνο στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως θα κάνει τα πάντα, ώστε οι ερυθρόλευκοι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Ο Τσικίνιο αγωνίστηκε μισή ώρα ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αντικαθιστώντας τον συμπατριώτη του Αντρέ Όρτα στη μεσαία γραμμή.

Ο Πορτογάλος έπαιξε αρχικά στη θέση «8» δίπλα στον Έσε και μόλις αντικαταστάθηκε ο Αργεντινός δέκα λεπτά αργότερα, αγωνίστηκε ως «6άρι», με τον συμπατριώτη του Καρβάλιο -που πέρασε και αυτός αλλαγή- να παίζει ως «8άρι».

“Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι, είχαμε την κατοχή της μπάλας, αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και φτάσαμε στη νίκη” δήλωσε ο έμπειρος Πορτογάλος επιθετικός μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πρόσθεσε: “Φτιάχνουμε μία μεγάλη ομάδα για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Όλοι οι παίκτες έχουμε αυτή τη νοοτροπία και θα κάνουμε τα πάντα για να βγάλουμε τον Ολυμπιακό πρωταθλητή”.

Ο Τσικίνιο είχε 17 συμμετοχές και μία ασίστ στην Μπενφίκα στο πρώτο μισό της περιόδου, παίζοντας κυρίως στη θέση «8». Όταν πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό δήλωσε ότι νιώθει καλύτερα να αγωνίζεται στις θέσεις «8» και «10», αλλά κατά τη θητεία του στην Μπενφίκα είχε παίξει σε αρκετά παιχνίδια ως αμυντικός μέσος, δηλαδή ως «6άρι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο