fbpx

Με πολλές αλλαγές ο Άρης στον Βόλο

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν

Ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους οι παίκτες του Άρη, στον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο που είχαν, για τη ρεβάνς με τη Νίκη Βόλου (30/1, 19:00), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει με 3-0 στον πρώτο αγώνα κι έτσι ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες. Έτσι, εκτός αποστολής έμειναν οι Μόουζες Οντουμπάτζο, Σάπι Σουλεϊμάνοφ, Ρούμπεν Πάρντο, Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα και Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον.

Μάλιστα, ο τελευταίος δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, καθώς δημοσιεύματα στη Σουηδία κάνουν λόγο για πρόταση της Γκέτεμποργκ στους «κίτρινους» για την απόκτησή του.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος υπέστη διάταση προσαγωγών στο ματς με την Κηφισιά, ο Λίντσεϊ Ρόουζ που ολοκλήρωσε το ίδιο ματς με ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο, ο Χουλιάν Κουέστα που συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης για τις ενοχλήσεις στη μέση αλλά και ο ανέτοιμος Ζαν Ζουλ Εμβοντό που προέρχεται από τραυματισμό.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Βέλεθ, Βερστράτε, Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Μενέντεζ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αγοραστός.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο