fbpx

Serie A: «Κόλλησε» στο 2-2 η Μίλαν με την Μπολόνια

Μπολόνια Ζίρκζε

Η Μίλαν δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπολόνια, καθώς ισοφαρίστηκε με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Δύο πέναλτι έχασαν οι «ροσονέρι».

Η Μίλαν ήρθε ισόπαλη με την Μπολονία (2-2) σε ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν κατάφερε δύο φορές να σκόραρει από το σημέιο του πέναλτι. Στην πρώτη περίπτωση ο Σκορούψσκι έπιασε το πέναλτι του Ζιρού στο 42‘ με το σκορ στο 0-1. Στην δεύτερη ο Τέο Ερναντέζ πέτυχε το δοκάρι (με το σκορ στο 1-1) και στην επαναφορά σκόραρε ο ίδιος, κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό, εφόσον δεν έχει μεσολαβήσει επαφή της μπάλας με άλλον παίκτη πριν τον εκτελεστή. Εν τω μεταξύ, αποβλήθηκε ο προπονητής της Μπολόνια, Τιάγκο Μότα μετά από διαφωνία με τους διαιτητές.




Η Μπολόνια προηγήθηκε με τον… μόνιμο σκόρερ της, Τζόσου Ζίρκζε, σε φάση διαρκείας στο 29ο λεπτό. Με την συμπλήρωση 45 λεπτών ο Λόφτους-Τσικ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για τη Μίλαν και το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος και μετά το χαμένο πέναλτι του Τεό Ερναντέζ και πάλι ο Λόφτους-Τσικ έκανε το 2-1 για τη Μίλαν στο 83‘. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, μετά από ατομική ενέργεια και σέντρα του Ορσολίνι ο Βίκτρο Κρίστιανσεν κέρδισε πέναλτι μετά από τράβηγμα της φανέλας του από τον Τερατσιάνο. Το πέναλτο εκτέλεσε εύστοχα ο Ρικάρντο Ορσολίνι και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στην τρίτη θέση η Μίλαν με 46 βαθμούς σε 22 ματς, στην έβδομη η Μπολόνια με 33 βαθμούς σε 21 παιχνίδια.
















Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο