fbpx

Τσάβι: «Θέλει αλλαγή η Μπαρτσελόνα, φεύγω τον Ιούνιο» (pic)

Φεύγει ο Τσάβι από την Μπαρτσελόνα

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν γνωστοποίησε ο Τσάβι μετά και το… βαρύ και ασήκωτο 3-5 από τη Βιγιαρεάλ.

Ο τεχνικός των Καταλανών ανέφερε ότι θα φύγει στο τέλος του Ιουνίου, προσθέτοντας πως πρέπει να υπάρξει μια αλλαγή κατεύθυνσης στους «μπλαουγκράνα».

«Στις 30 Ιουνίου θα αποχωρήσω από την ομάδα. Είναι μία απόφαση την οποία έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο και με το τεχνικό επιτελείο. Η Μπάρτσα χρειάζεται μία αλλαγή κατεύθυνσης. Ως οπαδός της ομάδας πιστεύω πως το καλύτερο πράγμα είναι να φύγω από την ομάδα στις 30 Ιουνίου.

Πιστεύω πως αυτό θα βοηθήσει στην αλλαγή και συνεχίζω να πιστεύω πως μπορούμε να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν. Πρέπει να σκεφτώ την ομάδα πριν τον εαυτό μου», δήλωσε ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου.

Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ πίσω πια στη μάχη για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος, ενώ οι τεσσάρες από Ρεάλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο σε Super Cup και Κύπελλο Ισπανίας φαίνεται ότι έπαιξαν και αυτές το ρόλο τους για να ανακοινώσει ο 44χρονος προπονητής την απόφασή του να φύγει το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο