fbpx

Superleague: «Μάχες» σε Αγρίνιο και Σέρρες – Επικίνδυνη έξοδος για τον Άρη

Superleague: «Μάχες» σε Αγρίνιο και Σέρρες – Επικίνδυνη έξοδος για τον Άρη

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει απόψε το πρώτο… πιάτο της 20ης αγωνιστικής της Superleague με την έξοδο του Άρη στην Κηφισιά να ξεχωρίζει.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Λαμία στο Αγρίνιο στις 17:30 (Cosmote Sport 2).

Oι Αγρινιώτες είναι σε καλό μομέντουμ αφού είναι πολύ κοντά στην τετράδα του Κυπέλλου αφού πέρασαν από το Ηράκλειο με 3-2 και έχουν τον ΟΦΗ στην έδρα τους.

Απόψε θα ψάξει μια νίκη-ανάσα, χωρίς όμως να έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Οικονόμου, Μπαλντασάρα και Μλάντεν, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι νεοαποκτηθέντες Ταμπίντζε και Μπαμπόκ

Από την άλλη η Λαμία θέλει να πετύχει ακόμα μια νίκη για τη μάχη της εξάδας μετά τον θρίαμβο κόντρα στην Κηφισιά με 4-1.

Σημαντικές απουσίες για την ομάδα του Βόκολου οι Σλίβκα και Στάνκο, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Στις 19:30 o αλλαγμένος τις τελευταίες δύο εβδομάδες Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Βόλο που καίγεται για βαθμούς (Novasports Prime).

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται από δύο διαδοχικά τρίποντα και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, προκειμένου να διευρύνει το νικηφόρο σερί της.

Από την άλλη ο Βόλος είναι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη κάτι που τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα σωθεί.

Για τους γηπεδούχους εκτός είναι οι Ουεντραόγκο, Μασαρίποφ ενώ για τους Βολιώτες ο μόνος που θα απουσιάσει απόψε είναι ο Τάχατος.

Τέλος, το σημερινό πρόγραμμα της Superleague κλείνει στις 20:00 στην Καισαριανή (Cosmote Sport1), o Άρης φιλοξενείται από την Κηφισιά που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.

Οι Κίτρινοι είναι σχεδόν με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου, μετά το 3-0 με τη Νίκη Βόλου στο Χαριλάου, όμως θέλουν να μπουν στην πρώτη τετράδα.

Στην αντίπερα όχθη, η Κηφισιά ξέρει πως πλέον δεν πρέπει να χάνει βαθμούς στην έδρα της ώστε να σωθεί κάτι που της έχει φέρει πλέον έξτρα πίεση.

Λείπουν για την Κηφισιά οι Μασούρας, Βαφέας, Μποτία, Ιπαλίμπο, Παπασάββας, Κρίστινσον, Κλωναρίδης, ενώ ο Άρης έχει εκτός τον τιμωρημένο Μπράμπετς και τους Ζουλς, Κουέστα, Πάρντο, αλλά επανέρχονται οι Τζούρασεκ, Ρόουζ και Μενέντες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο