fbpx

Πανσερραϊκός – Βόλος 2-2: Αλληλοεξοντώθηκαν σε φινάλε θρίλερ

Πανσερραϊκός Βόλος

Πανσερραϊκός και Βόλος εξόντωσαν ο ένας τον άλλον και κόλλησαν στο 2-2 στην 20η αγωνιστική της Super League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ γρήγορο ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με τον Βόλο να πιέζει και τον Πανσερραϊκό να πατάει πιο εύκολα την αντίπαλη περιοχή. Σταδιακά οι Σερραίοι πήραν την πρωτοβουλία αλλά τα πολλά φάουλ στο ματς δεν άφηναν να παιχτεί παιχνίδι. Στο 39’ ο ρέφερι υπέδειξε πέναλτι για τον Βόλο σε χέρι του Διαμαντή, όμως το VAR κάλεσε τον Ανδριανό στο μόνιτορ και ο οποίος πήρε πίσω την αρχική του υπόδειξη. Όμως ο Βόλος προηγήθηκε στις καθυστερήσεις (45’+2’) με τον Ασενούν. Ο εξτρέμ του Βόλου έφυγε στην αντεπίθεση, βγήκε τετ-α-τετ με τον Χόβαν και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1. Αυτή ήταν και η πρώτη τελική των φιλοξενούμενων στο ματς!

Με το ξεκίνημα του 2ου μέρους οι γηπεδούχοι κέρδισαν με τη σειρά τους πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιέλη στον Άλεξιτς με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά μετά τον έλεγχο του VAR η απόφαση του ρέφερι δικαιώθηκε. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Θυμιάνης κι έκανε το 1-1.

Το ματς πήρε άγρια ομορφιά και τα δυνατά μαρκαρίσματα έδιναν κι έπαιρναν. Και στο 60’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ολική ανατροπή: ο Στάικος έκανε τη σέντρα, ο Δεληγιαννίδης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά-«ψαράκι» έκανε το 2-1.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 2-1 θα είναι το τελικό σκορ, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων σε πάτημα του οικονόμου στον Μύγα, ο Βόλος κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γκαρσία και ισοφάρισε σε 2-2 στο 90’+4’. Στους πανηγυρισμούς προκλήθηκε ένταση με αποτέλεσμα ο Ανδριανός να μοιράσει κίτρινες κάρτες.

Ο διαιτητής Ανδριανός «κιτρίνισε» τους Σιέλη, Μύγα, Ασενούν, Αλεκσιτς, Αλχο, Τομάς, Ράσιτς, Μορέιρα, Ντέλετιτς,

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (90’ Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (86’ Μούργος), Ουάρντα (90’ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (46’ Αλεκσιτς), Μπετανκόρ (76’ Οικονόμου).

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Μύγας, Ασλανίδης (63’ Μωραϊτης), Καλογερόπουλος, Κίτσος (46’ Κόμπα), Τσοκάνης (74’ Ντέλετιτς), Σιέλης (63’ Ράσιτς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Ασενούν, Γκαρσία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο