fbpx

Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ 3-5: Πάρτι από το «κίτρινο υποβρύχιο»

Μπαρτσελόνα

Πολύ βαριά ήττα γνώρισε η Μπαρτσελόνα από την Βιγιαρεάλ, η οποία βρίσκεται επτά βάθμος πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ήττα-διασυρμό γνώρισε η Μπαρτσελόνα από την Βιγιαρεάλ με 5-3 και οι φήμες για το μέλλον του Τσάβι στον πάγκο της… φουντώνουν. Η ήττα αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό των «μπλαουγκράνα» από την Αθλέτικ Μπιλμπάο από το Κύπελλο Ισπανίας με 4-2.

Η Βιγιαρεάλ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με τον Τζέραρντ Μορένο στο 41′ και με το σκορ 0-1 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο 54 το «κίντρινο υποβρύχιο» πέτυχε και δεύτερο τέρμα, αυτή την φορά με τον Ιλίας Ακόμακ, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Έξι λεπτά αργότερα και με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Γκουντογκάν μείωσε για την Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος έδωσε την ασίστ στον Πέδρι για να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 68ο λεπτό. Στο 71΄ ένα αυτογκόλ του Ερίκ Μπαϊγί έφερε την ανατροπή για την Μπαρτσελόνα σε μόλις 11 λεπτά!

Στο 84′ ο νεαποκτηθής, Γκονσάλο Γκέδες, έφερε ξανά στα ίσια το παινχίδι ισοφαρίζοντας για την Βιγιαρεάλ. Με τα λεπτά να κυλούν και τον έξτρα χρόνο να τρέχει η Βιγιαρεάλ πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Αλεξάντερ Σόρλοθ στο 90+9‘! Το… ιστορικό και τελικό 3-5 σημείωσε ο Λουίς Μοράλες στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Μπαρτσελόνα έχει να δεχθεί πέντε γκολ εντός έδρας από το 1994 και το Σούπερ Καπ Ισπανίας, ματς στο οποίο γνώρισε την ήττα με 5-4 από την Σαραγόσα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο