fbpx

Ατρόμητος: Χωρίς Φριντζόνσον και Γιουπιτάνα με Αστέρα

Ατρόμητος: Χωρίς Φριντζόνσον και Γιουπιτάνα με Αστέρα

Την προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος ο οποίος θα παραταχθεί χωρίς του Φριντζόνσον και Γιουπιτάνα.

Η ομάδα του Περιστερίου έκανε γνωστή την αποστολή της για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Μετά την σημερινή προπόνηση (27/1), ολοκληρώθηε η προετοιμασία του Ατρόμητου και με την ολοκήρωσή της ο Σάσα Ίλιτς έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του.

Εκτός θα μείνουν ο Καμαρά λόγω των υποχρέωσεών του με την εθνική Γουινέας, ο Κεσχρίντα που επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα, ο Φριντζόνσον ο οποίος ακολουθεί το πρόγραμμα προπόνησης και θα επανέλθει σύντομα, Ιμερέκοφ που έχει χτύπημα στο μετατάρσιο από το ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και ο τιμωρημένος Γιουμπιτάνα. Επίσης κανονικά προπονείται και ο Γιώργος Τζοβάρας και δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να είναι και πάλι διαθέσιμος.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο