fbpx

Ολυμπιακός: Την Κυριακή στην Ελλάδα ο Γκαστόν Ερνάντες

Ο Γκαστόν Ερνάντες

Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό αφού ο Αργεντινός στόπερ την Κυριακή θα έρθει στην Αθήνα.

Οι Πειραιώτες όπως όλα δείχνουν έκλεισαν την υπόθεση του στόπερ της Σαν Λορέντσο αφού ξεπέρασαν και τα τελευταία εμπόδια που είχε βάλει ο σύλλογος της Αργεντινής.

Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο 25χρονος θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2028, ενώ το ποσό που θα βγάλουν οι «ερυθρόλευκοι» από τα ταμεία τους για τον Γκαστόν Ερνάντες σύμφωνα με τους Αργεντινούς, είναι κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους.

Ο Ολυμπιακός έτσι κλείνει με την ενίσχυσή του στην άμυνα αφού ο Ερναντές θα είναι η τρίτη χειμερινή μεταγραφή μετά τους Κάρμο και Αμπί.

Ταυτόχρονα τα μεταγραφικά σενάρια δεν έχουν τέλος στο Λιμάνι με τις υποθέσεις των Ράντονιτς και Μπρέκαλο να είναι στην κορυφή αφού ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ζητήσει άμεσα έναν εξτρέμ.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξει ενίσχυση τόσο στα χαφ, με τον Φάουστο Βέρα να είναι στην ερυθρόλευκη λίστα, όσο και στο φορ αφού οι Πειραιώτες δείχνουν πως τους λείπει το εύκολο γκολ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο