fbpx

Μελισσανίδης: «Πιστεύω στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε» (video)

Μελισσανίδης: «Πιστεύω στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε» (video)

Την αισιοδοξία του για την συνέχεια της σεζόν εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην κόπη της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΚ.

Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη παρόντα, έλαβε χώρα σήμερα (26/1) στα Σπάτα η εκδήλωση για την κοπά της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι… τυχεροί της ημέρας ήταν οι Λιβάι Γκαρσία, Σίμος Μήτογλου, Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος. Στην Β’ ομάδα τα φλουριά έπεσαν στους Γιάννη Μαρίνη, Αλήξη Γκολφίνο, Δημήτρη Θεοδωρίδη, Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς και Νίκο Κανελλόπουλο.

Ο ηγέτης της ΑΕΚ, μίλησε στα μέλη της ομάδας και έδειξε αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν. Συγκεκριμένα ανέφερε, :«Για την καλή χρονιά που πιστεύω θα την έχουμε, να ευχηθώ υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω που τα δίνεται όλα για το club. Συνεχίζουμε όλοι μαζί και πιστεύω στο τέλος να είμαστε εμείς πάλι που θα πανηγυρίσουμε. Και πάλι καλή χρόνια και πάνω απ’ όλα υγεία», ήταν τα λόγια του.

Να σημειώσουμε επίσης πως ο Ματίας Αλμέιδα, εμφανίστηκε με πατερίτσες λόγω μικροατυχήματος που είχε στο σπίτι πριν απο λίγες μέρες και χτύπησε στο γόνατο.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο