fbpx

Διέλυσε τη Μίντλεσμπρο και πάει τελικό η Τσέλσι (video)

Διέλυσε τη Μίντλεσμπρο και πάει τελικό η Τσέλσι (video)

Απόλυτη κυρίαρχος ήταν η Τσέλσι κόντρα στη Μίντλεσμπρο, της οποίας επιβλήθηκε με το εμφατικό 6-1 στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό του Λιγκ Καπ και πήρε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό.

Οι Λονδρέζοι είχαν ηττηθεί με 1-0 στον πρώτο αγώνα και στον επαναληπτικό δεν άφησαν καμία ελπίδα στους αντιπάλους τους να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Η ομάδα του Ποτσετίνο «καθάρισε» το ματς από το ημίχρονο, αφού προηγούταν ήδη με 4-0. Το αυτογκόλ του Χάουσον στο 15’ έδωσε το προβάδισμα στους «μπλε», με τον Έντσο Φερνάντες να κάνει το 2-0 στο 29’.

Στο 36’ ο Ντιζαζί σημείωσε το 3-0 και ο Πάλμερ στο 42’ το 4-0, μην αφήνοντας τη Μίντλεσμπρο να… πάρει ανάσα. Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι έριξαν τους ρυθμούς, χωρίς ωστόσο να απειλούνται. Ο Πάλμερ ξαναχτύπησε στο 77’, πετυχαίνοντας το 5-0 και στο 81’ ο Μαντουέκε έκανε το 6-0. Το γκολ της τιμής για τη «Μπόρο» σημείωσε στο 88’ ο Ρότζερς.

Στον τελικό η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει τον νικητή που θα πάρει την πρόκριση από το ζευγάρι Λίβερπουλ- Φούλαμ (24/1), με τους «Ρεντς» να έχουν επικρατήσει με 2-1 στον πρώτο αγώνα.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο