fbpx

ΔΣ Λίγκας: Ο Λυσάνδρου έκλεισε τα μικρόφωνα, όταν ο Κούγιας ανέβασε τους τόνους

Επίθεση Κούγια σε Λυσάνδρου

Νέα επίθεση δέχθηκε ο Μηνάς Λυσάνδρου από τον Αλέξη Κούγια στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, με αφορμή την απόφαση του προέδρου να ψηφίσει λευκό για την πρόσληψη του Σουηδού Λίντμπεργκ ως μέλους της ΚΕΔ για το VAR.

«Ποιος σου είπε να ψηφίσεις λευκό εκθέτοντας τη Super League; Με ποιους επικοινώνησες; Πότε και ποιοι είναι αυτοί που σου είπαν να ψηφίσεις λευκό; Πες μας τα ονόματα. Με αυτά που κάνεις επιβεβαιώνεις τους λόγους που αναλύσαμε για την ανεπάρκειά σου να είσαι πρόεδρος της Super League και ότι στο τέλος θα είσαι κι εσύ όπως ο Μπαλτάκος στην ΕΠΟ», είπε ο Κούγιας στον Λυσάνδρου, ο οποίος σε πρώτη φάση του ανέφερε ότι επικοινώνησε με όλους τους προέδρους των ΠΑΕ και οι οποίοι τον εξουσιοδότησαν να ψηφίσει λευκό. Όταν ο Κούγιας επέμενε ανεβάζοντας τους τόνους, ο Λυσάνδρου προτίμησε να διακόψει τη συνεδρίαση κλείνοντας τα μικρόφωνα. «Αν ολοκληρώνεις έτσι τα θέματα θα πας και εσύ φυλακή με την εγκληματική οργάνωση», του φώναξε ο Αλέξης Κούγιας, χωρίς να ακουστεί σε όλα τα μέλη του ΔΣ.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είπε ακόμα: «Ενημερώθηκα από τον κ. Μαρινάκη ότι πριν από την εκλογή σας στη Super League, επικοινωνήσατε με τέσσερις παράγοντες του Ολυμπιακού, και αν θέλετε να τους πούμε και επωνύμως, και τους ζητούσατε να έρθετε στη θέση μου, αυτή που έχω τώρα στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο