fbpx

ΕΠΟ: Επέστρεψε στην ΚΕΔ ως υπεύθυνος για το VAR o Λίντμπεργκ

Ο ΛΑΙΦ ΛΙΝΤΜΠΕΡΓΚ

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την επιστροφή του Λάιφ Λίντμπεργκ στην ΚΕΔ ως υπεύθυνο για το VAR.

Ο πρώην Σουηδός διαιτητής είχε υπάρξει μέλος στην ΚΕΔ μέχρι το 2020 με την επιστροφή του να έχει φέρει κύμα αντιδράσεων κυρίως στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Φριτς Στούχλικ που είχε αναλάβει τον Ιούλιο του 2022 ως σύμβουλος παρατηρητών διαιτησίας, συνεργάτης του Στηβ Μπένετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση τις εξής αποφάσεις.

Επικύρωσε τις αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, η οποία παρείχε τη συμφωνία της στο αίτημα του Προέδρου της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου (άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού) και ενέκρινε:

1. Τη λύση της σύμβασης με τον κ. Φριτς Στούχλικ, σε συνέχεια και της σχετικής πρότασης του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Πίτερ Φρόιντφελντ.

2. Τη σύναψη συνεργασίας με τον κ. Λέιφ Λίντμπεργκ, σε συνέχεια και της σχετικής πρότασης του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Πίτερ Φρόιντφελντ, ως μέλους της ΚΕΔ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ θα ορίσει τις αρμοδιότητες του κ. Λίντμπεργκ (άρθρο 4 παρ. 3 του εν ισχύ Κανονισμού Διαιτησίας).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο