fbpx

Βόλος – ΠΑΟΚ 1-5: Οδοστρωτήρας ο Δικέφαλος, διέλυσε τους Βολιώτες (video)

Βόλος – ΠΑΟΚ 1-5: Οδοστρωτήρας ο Δικέφαλος, διέλυσε τους Βολιώτες (video)

Ασταμάτητη είναι η επιθετική μηχανή του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος πέρασε σαν τυφώνας από τον Βόλο επικρατώντας με 5- 1 της τοπικής ομάδας, αποδεικνύοντας πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας1.




Πολύ χαλαρά η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκησε σ’ ένα ακόμη παιχνίδι με πολλά γκολ και συνολικά έφτασε τα 89 σε 34 παιχνίδια στη σεζόν.

Το παιχνίδι είχε ένταση από το ξεκίνημα του. Στο 4’ ο Μύγας πέρασε τον Μπάμπα, μπήκε προς την περιοχή, και σούταρε, αλλά ήταν άστοχος. Ο έμπειρος μπακ ζήτησε έντονα πέναλτι. Η φάση τσεκαρίστηκε από το VAR και ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 12’ ο Κοτάρσκι διάβασε τη φάση, βγήκε και μπλόκαρε την μπάλα πριν γίνει επικίνδυνος ο Ντέλετιτς.

Στο 17′ ο Οζντόεφ έκανε την σέντρα με τον Μπράντον Τόμας να μην προλαβαίνει να βάλει την προβολή. Στο επόμενο λεπτό ο Ντεσπόντοφ έπιασε το μακρινό σουτ με τον Κόστιτς να διώχνει με τις γροθιές.

                          Ντεσπόντοφ

Το σκορ άνοιξε στο 22’. Ο Μιχαηλίδης έβγαλε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Βόλου, οι Λούνα και Ράσιτς δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα, ο Ντεσπόντοφ έκανε το κοντρόλ και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (0-1). Η λύση για τον Δικέφαλο ήρθε από τον πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή του.

Στο 26′ ο Γκλάβτσιτς έπιασε το σουτ, ήταν όμως άστοχος.

Στο 29’ ο Μύγας σκόραρε, αλλά η φάση εξετάστηκε από το VAR και τελικά το γκολ δεν μέτρησε. Ο Κατσικογιάννης ακύρωσε το γκολ του Βόλου για οφσάιντ στον Ράσιτς, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος και θεωρήθηκε ότι επηρέαζε τη φάση.

                       Δοκάρι

Στο 35′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Κόστιτς. Από την εξέλιξη του αγώνα ήταν εμφανές ότι θα σημειωθούν κι άλλα γκολ.

                        Μουργκ

Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν το δεύτερο γκολ κι αυτό ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ βγήκε στην επίθεση από τα δεξιά. Έγινε το παράλληλο γύρισμα από τον Τάισον, ο Τσοκάνης δεν μπόρεσε να απομακρύνει, η μπάλα έφτασε στον Μουργκ ο οποίος με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-2. Δύο γκολ ο Δικέφαλος με ισάριθμα λάθη από τους αμυντικούς.

Στο 45+5′ ο ΠΑΟΚ βγήκε στο τρανζίσιον με τον Μεϊτέ, ο οποίος όμως δεν έδωσε πάσα, αλλά έπιασε το σουτ από μακριά, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από την αντίπαλη εστία.

Οι παίκτες του Ρ. Λουτσέσκου και στο δεύτερο μέρος συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ.

Στο 51’ ο Σάστρε βρήκε με κάθετη τον  Οζντόεφ, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Κόστιτς, όμως ο τερματοφύλακας του Βόλου τον νίκησε. Μεγάλη επέμβαση από τον Σέρβο γκολκίπερ.

              Δεύτερο χτύπημα

Ο Ντεσπόντοφ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο ματς στο 51’. Σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά ο Μουργκ έδωσε στον Τάισον, αυτός τον τροφοδότησε και πάλι, με τον Αυστριακό να πασάρει ξανά στον Βραζιλιάνο, ο οποίος άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, αυτή έφτασε στον Ντεσπόντοφ που έκανε ένα υπέροχο σουτ και έγινε το 0-3.

                   Ντέλετιτς

Ο Βόλος μείωσε το σκορ στο 58’. Ο Γκλάβτσιτς έκανε ωραία ντρίμπλα πάνω στον Σάστρε,  πάσαρε προς τον Ντέλετιτς ο οποίος με πλασέ από κοντά την έστειλε στα δίχτυα (3-1).

Στο 65’ ο Μωραϊτής υποδέχτηκε τη μπάλα μέσα στη περιοχή, έκανε το σουτ με τον Μιχαηλίδη να βάζει και την προβολή. Ο επιθετικός του Βόλου ζήτησε πέναλτι και η φάση ελέγχθηκε στο VAR και τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε.

                    Πεντάρα

Στο 71’ ο Ζίβκοβιτς πάσαρε στον Τάισον που έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Σιέλη και κατέληξε στα δίχτυα του Κόστιτς για το 1-4.

Στο 89’ ο Τάισον έκλεψε την μπάλα, έβγαλε ασίστ στον Τζίμα που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-5.

Γκολ: 58’ Ντέλετιτς/22’, 51’ Nτεσπόντοφ, 45’+2’ Μουργκ, 71’ Τάισον, 89’ Τζίμας

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

Κίτρινες: Καλογερόπουλος, Μωραϊτης/Μιχαηλίδης

Βόλος: Κόστιτς, Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος (46’ Ασεχνούν), Λούνα (46’ Κίτσος), Τσοκάνης (62’ Μπερτόλιο), Σιέλης, Μπαριέντος (79’ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραΐτης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Οζντόεφ (75’ Σβαμπ), Μεϊτέ (90’ Τιγγάρας), Τάισον, Μουργκ (68’ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ (68’ Ζίβκοβιτς), Τόμας Μπράντον (75’ Τζίμας).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο