fbpx

Ο Αγκιμπού Καμαρά ζήτησε συγγνώμη που χαρακτήρισε “σκουπίδια” τους παίκτες της Ζάμπια

Ο Αγκιμπού Καμαρά ζήτησε συγγνώμη που χαρακτήρισε “σκουπίδια” τους παίκτες της Ζάμπια

Ο Αγκιμπού Καμαρά είχε ένα ξέσπασμα κατά των παικτών της Γκάμπια μετά από τη νίκη της Γουινέας με δικό του γκολ και προκάλεσε σάλο.

Ο μέσος του Ατρομήτου ζήτησε ωστόσο συγγνώμη για τη συμπεριφορά του μέσω ανάρτησης στα social media.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έκρινε το ματς της Γουινέας με την Γκάμπια για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής αφού με δικό του γκολ στο 69ο λεπτό έγραψε το τελικό 1-0 και ανέβασε την ομάδα του στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να στρέψει πάνω του τα βλέμματα για… λάθος λόγο.

Αυτός ήταν ένα πρωτοφανές ξέσπασμά του μπροστά στις κάμερες, με τον μέσο του Ατρομήτου (με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό) να αποκαλεί σκουπίδια τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας.

“Η ομάδα της Γκάμπια είναι σκουπίδια, είναι κακή ομάδα. Έπαιζαν άμυνα για 90 ολόκληρα λεπτά. Ο προπονητής τους καλύτερα να κλείσει το στόμα του και να κάνει κάποιο μάθημα στους παίκτες του”, τόνισε χαρακτηριστικά, για να απολογηθεί όμως αργότερα μέσω ανάρτησης που έκανε στο λογαριασμό του στα social media.

Ο Αγκιμπού Καμαρά ζήτησε συγγνώμη για τη λέξη “σκουπίδια” που χρησιμοποίησε για τους παίκτες της Ζάμπια
“Θα ήθελα να απολογηθώ στην Γκάμπια για τις δηλώσεις που έκανα χθες μετά τον αγώνα. Ο σεβασμός και το fair play είναι ιερές αξίες στο άθλημά μας”, ήταν το σχόλιο του νεαρού μέσου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο