fbpx

La Liga: «Λυτρωτής» Καρβαχάλ, έσωσε τη Ρεάλ από μέγα κάζο

La-Liga

Η ουραγός της La Liga, Αλμερία προηγήθηκε με 0-2 μέσα στη Μαδρίτη, όμως η Ρεάλ με απίθανη ανατροπή, με ένα αμφισβητούμενο γκολ, και τον Καρβαχάλ λυτρωτή, επικράτησε 3-2 και παρέμεινε στην κορυφή.

Πέμπτη ανατροπή για τους «μερέγχες» στη La Liga, βρίσκοντας για άλλο ένα παιχνίδι γκολ στα τελευταία λεπτά και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας και ματς λιγότερο

Η Αλμερία “πάγωσε” το Μπερναμπέου μόλις στα 38 δευτερόλεπτα, όταν ο Ραμαζανί με πλασέ με το δεξί έκανε το 1-0.

Η απόλυτη… παγωμάρα ήρθε στο, 43′, όταν ο Νάτσο απομάκρυνε λανθασμένα και ο Έντγκαρ με μία βολίδα εκτός περιοχής βρήκε δίχτυα.

Στο 56, η «βασίλισσα» μείωσε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπέλιγχαμ και στο 67′ ήρθε η… βοήθεια από το VAR.

Ο Τσουαμενί έκανε το γέμισμα από τα δεξιά και ο Βινίσιους με το μανίκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ. Όμως ειδοποιήθηκε από το VAR, έλεγξε τη φάση στο μόνιτορ και αποφάσισε να αλλάξει την απόφασή του.

Πλέον, το γήπεδο… κατηφόριζε και και στο 9ο από τα 11 λεπτά των καθυστερήσεων, οι «μερένχες» βρήκαν το γκολ της νίκης με τον Καρβαλιάλ.

Δύσκολη νίκη για Οσασούνα απέναντι σε Χετάφε

Συναρπαστικό ματς διεξήχθη στο «Ελ Σαντάρ» της Παμπλόνα, όπου η Οσασούνα επικράτησε της Χετάφε με 3-2 σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Primera Division.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο χάρη σε τέρματα των Ραουλ Γκαρσία (9΄) και Μουνιόζ (31΄) αλλά η Χετάφε κατάφερε να ισοφαρίσει μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.

Η αρχή έγινε με τέρμα του Μαγιοράλ στο 64΄ ενώ στο 68΄ ο Νεμάνια Μακσίμοβιτς, που αποτελεί και μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, έκανε το 2-2.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο