fbpx

Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-5: Παρέλαση στο Περιστέρι με… σημαιοφόρο Πόνσε (video)

Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-5: Παρέλαση στο Περιστέρι με… σημαιοφόρο Πόνσε (video)

Με μια εμφατική εμφάνιση η ΑΕΚ έσπασε το αήττητο 13 αγώνων του Ατρομήτου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, στη 19η αγωνιστική της Super League και τον συνέτριψε σήμερα (21/1) στο Περιστέρι με 5-0.

Να σημειωθεί ότι τελευταία ήττα του Ατρομήτου ήταν στις 22 Οκτωβρίου από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-0.

Η ομάδα του Αλμέιδα δεν είχε όρεξη για περιπέτειες στο Περιστέρι και μπήκε φουριόζα στο ματς αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Πήλιος έβγαλε την μπαλιά στην πλάτη του Ασεβέδο, ο Πόνσε μπήκε από αριστερά και με το αριστερό μέσα από την περιοχή εκτέλεσε τον Τσιντώτα για το 0-1.

Το γκολ έδωσε άλλον άέρα στην ΑΕΚ που κυριάρχησε στο γήπεδο και στο 5’ είχε δοκάρι σε σουτ του Γιόνσον. Όμως το 0-2 ήρθε στο 16’. Εξαιρετική ενέργεια από τον Γκατσίνοβιτς που γύρισε στην καρδιά της περιοχής και ο Πόνσε με προβολή έγραψε το 0-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς. Μετά το 20’ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Αντίθετα στο 29′ η ΑΕΚ είχε τρομερή ευκαιρία για τρίτο γκολ. Ο Τσούμπερ μετά από ωραία ενέργεια του Γκατσίνοβιτς από πλεονεκτική θέση απέναντι στον Τσιντώτα δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Οι ισχυροί άνεμοι πάντως, δυσκόλευαν πολλές φορές τις κινήσεις των παικτών αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον «δικέφαλο» να κάνει και το 0-3 στο 35’. Ο Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Βίντα πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε και ο Κάλενς με πλασέ το 0-3. Αυτό ήταν το γκολ νο 17 από στατική φάση φέτος για τους «κιτρινόμαυρους». Ο Ατρόμητος είχε μια καλή ευκαιρία να μειώσει στο 42’ αλλά το σουτ του Βαλένσια απέκρουσε ο Στάνκοβιτς.

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και στο 58’ ο Πόνσε έφτασε σε χατ-τρικ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 όταν ο Ρότα έκανε το γύρισμα στη περιοχή, ο Πόνσε πλάσαρε, απέκρουσε ο Τσιντώτας και στο ριμπάουντ ο Πόνσε την έστειλε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι πέταξαν λευκή πετσέτα και στο 67’ ήταν σειρά του Γιόνσον να χριστεί σκόρερ. Ο Πήλιος εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιόνσον πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-5).

Όπως ήταν φυσικό η ΑΕΚ μετά το 70′ έριξε τον ρυθμό και ο Ατρόμητος μπόρεσε να απειλήσει στο 73’ με το σουτ του Αντζιέλσκι που έδιωξε εντυπωσιακά ο Στάνκοβιτς σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στο παιχνίδι…

Ο διαιτητής Ευαγγέλου «κιτρίνισε» τους Βίντα, Πισάρο.

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του ματς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Ντε Μποκ (63’ Αθανασίου), Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Κιβρακίδης (46’ Τσακμάκης), Κούντε (46’ Αντζιέλσκι), Γκονθάλεθ, Κουέν, Γιουμπιτάνα (63’ Ρομπάιγ), Βαλένσια (63’ Ντιρκς), Βέργος.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Πήλιος, Κάλενς, Βίντα, Ρότα, Γιόνσον, Πινέδα (68’ Φερνάντες), Γκατσίνοβιτς (73’ Πισάρο), Άμραμπατ (68’ Ελίασον), Τσούμπερ (73’ Φαν Φέερτ), Πόνσε (68’ Αραούχο).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο