fbpx

Superleague: Αυλαία με τρεις αναμετρήσεις για όλα τα γούστα

SUPERLEAGUE ΜΠΑΛΑ

Με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες βαθμολογικά αναμετρήσεις ξεκινάει σήμερα (20/1) η 19η αγωνιστική της Superleague.

To πρόγραμμα ανοίγει στις 17:30 (Cosmote Sport) στη Λαμία εκεί όπου η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου υποδέχεται την τελευταία της βαθμολογίας Κηφισιά.

Οι γηπεδούχοι περνούν περίοδο ντεφορμαρίσματος αφού σε 6 ματς έχουν μόλις μία νίκη και θέλουν σήμερα να κάνουν ένα restart ώστε να κυνηγήσει την 6η θέση που την στέλνει στα playoffs.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν στη Φθιώτιδα με πολλές απουσίες αλλά είναι αναγκασμένοι για να πάρουν βαθμούς αφού πλέον τα βαθμολογικά περιθώρια στενεύουν.

Σειρά παίρνει η μάχη της παραμονής στα Γιάννινα. Εκεί ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχεται στις 19:00 (Novasports) τον Πανσερραϊκό σε ένα ματς που μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη σωτηρία.

Οι Ηπειρώτες αυτή την στιγμή συγκατοικούν στην τελευταία θέση με την Κηφισιά στους 12 πόντους και ψάχνουν νίκες ώστε να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας με το ματς να προσφέρεται για κάτι τέτοιο αφού ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός προέρχεται από τη βαριά ήττα με 0-4 στην έδρα του από τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και θέλει να μπει ξανά σε τροχιά νικών αφού στην προηγούμενη αγωνιστική πήρε σπουδαίο διπλό στη Λαμία.

Τέλος, το σημερινό πρόγραμμα της Superleague κλείνει στο Ηράκλειο στις 20:00 (Cosmote Sport) εκεί όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Οι Κρητικοί ψάχνουν τη νίκη εδώ και 11 ματς αγγίζοντας την πάντως στο ματς στο Περιστέρι την προηγούμενη αγωνιστική αφού ισοφαρίστηκε από τον Ατρόμητο στο 97′.

Αντίθετα, οι Αγρινιώτες θέλουν βαθμό ή βαθμούς αφού βρίσκονται στη 11η θέση του πίνακα στο +2 από την τελευταία θέση.

Να σημειωθεί πως αυτές οι δύο ομάδες την προσεχή εβδομάδα θα αναμετρηθούν ξανά αφού είναι ένα από τα ζευγάρια των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο