fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός 0-2 : Ο Μπετανκόρ ήταν «λιοντάρι», στα σχοινιά οι γηπεδούχοι

Νέο διπλό ο Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός μετά τη Λαμία, άλωσε και την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας με 2-0, ξεφεύγοντας εννέα βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Χεφτέ Μπετανκόρ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ, αποδεικνύοντας πως τα «λιοντάρια» πέτυχαν διάνα με την μεταγραφή του.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11’. Ο Στάικος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Κλέιμαν έπεσε στη γωνία και απομάκρυνε, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και τον Μπετανκόρ με κεφαλιά να τη στέλνει στην εστία για το 0-1.

Πριν συνέλθουν οι γηπεδούχοι δέχθηκαν και δεύτερο γκολ. Στο 16’ με μια βαθιά μπαλιά ο Τομάς βρήκε τον Μπετανκόρ, αυτός εκμεταλλεύτηκε το ότι ο Κλέιμαν είχε βγει έξω από την περιοχή του, τον πέρασε και με πλασέ έγραψε το 0-2.

Ο Πανσερραϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 31’ έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ με τον Ισπανό, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Τομάς δοκίμασε το πόδι του με τον Κλέιμαν να διώχνει δύσκολα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις και ο αντίπαλος τους κρατούσε με άνεση το 0-2.

Η πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΣ χάθηκε στο 49’, με τον Χόβαν να διώχνει το σουτ του Κόντε και στην συνέχεια της φάσης ο Δεληγιαννίδης να απομακρύνει λίγο πριν την γραμμή.

Στο 60’ ο Μιχάλης Γρηγορίου προχώρησε σε τρεις αλλαγές και η ομάδα του ανέβασε στροφές αναζητώντας ένα γκολ. Στο 79’ στάθηκε άτυχη, αφού ο Μπάλαν σημάδεψε το δικάρι.

Στο 85’ ο Αλεξιτς βρήκε χώρο, «εκτέλεσε», αλλά ο Κλέιμαν απεσόβησε τον κίνδυνο.

Γκολ: / 11’, 16’ Μπετανκόρ

Δοκάρι: 11’ Στάικος

Διαιτητής: Τ. Σιδηρόπουλος

Κίτρινες: Εραμούσπε, Τζίνο, Τζίμας, Παμλίδης /Ουάρντα, Δεληγιαννίδης, Ντανκερλουί.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης (60’ Κιάκος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (60’ Ριένστρα), Τζίνο, Λέο Μπατίστ (46’ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (82’ Εφορντ), Κόντε (60’ Μπάλαν).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τόμας (89’ Πεταυράκης), Ουάρντα (89’ Mούργος), Ντάνκερλουι (81’ Οικονόμου), Μπετανκόρ (71’ Αλεξιτς).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο